Sezonska privatna kuharica Lisa

Pripremite sezonski inspirisanu farmu za stolom s najsvježijim lokalnim sastojcima
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Santa Barbara
Dostupno u smještaju

Hors d 'oeuvres

KM110 KM110 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM802
Savoy small bites selection such as Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli, Spring Green Pea & Radish Crostini, Chimichurri Ražnjići od račića, Caesar Salad Deviled Eggs w/ Garlic Breadcrumbs, Caprese Skewers w/ Housemade Basil Pesto

Ručak ili večera s tri kursa

KM220 KM220 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM802
Izbor predjela ili salate po mjeri, glavno jelo i desert

Večera u porodičnom stilu

KM228 KM228 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM802
Odabir predjela, kursa salate, glavnog jela i deserta koji se poslužuju na velikim pladnjevima za jednostavno posluživanje
Možete poslati poruku domaćinu (Lisa) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
16 godina iskustva
Ja sam lokalni privatni kuhar koji poslužuje Santa Barbaru, Montecito, Summerland i Carpinteria
Postignuće u karijeri
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Edukacija i obuka
Diplomirao na UC Berkeley i Le Cordon Bleu College of Culinary Arts u Pasadeni
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Santa Barbara, Montecito, Summerland i Carpinteria. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM110 Od KM110 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM802
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Sezonska privatna kuharica Lisa

Pripremite sezonski inspirisanu farmu za stolom s najsvježijim lokalnim sastojcima
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Santa Barbara
Dostupno u smještaju
KM110 Od KM110 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM802
Besplatno otkazivanje

Hors d 'oeuvres

KM110 KM110 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM802
Savoy small bites selection such as Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli, Spring Green Pea & Radish Crostini, Chimichurri Ražnjići od račića, Caesar Salad Deviled Eggs w/ Garlic Breadcrumbs, Caprese Skewers w/ Housemade Basil Pesto

Ručak ili večera s tri kursa

KM220 KM220 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM802
Izbor predjela ili salate po mjeri, glavno jelo i desert

Večera u porodičnom stilu

KM228 KM228 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM802
Odabir predjela, kursa salate, glavnog jela i deserta koji se poslužuju na velikim pladnjevima za jednostavno posluživanje
Možete poslati poruku domaćinu (Lisa) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
16 godina iskustva
Ja sam lokalni privatni kuhar koji poslužuje Santa Barbaru, Montecito, Summerland i Carpinteria
Postignuće u karijeri
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Edukacija i obuka
Diplomirao na UC Berkeley i Le Cordon Bleu College of Culinary Arts u Pasadeni
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Santa Barbara, Montecito, Summerland i Carpinteria. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?