Od polja do stola

Zabavna kuhinja od polja do stola izrađena od blaga lokalnih poljoprivrednika, uzgajivača i zanatlija
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Atlanta
Dostupno u smještaju

Specijalitet za poljoprivrednike

KM75 KM75 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM149
Odaberite jednu od četiri kuhara, govedinu, piletinu, morske plodove ili veganske obroke. Svako sezonsko jelo uključuje hranjivo predjelo, živopisnu stranu i pažljivo osmišljen desert. Rotira se sedmično i stiže svježe, lijepo pripremljeno i spremno za uživanje.

Organsko čišćenje i kondicija

KM97 KM97 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM166
Čist obrok od profesionalnog kuhara napravljen od organskih, sezonskih proizvoda i po vašem izboru sastojaka na biljnoj bazi ili mesa uzgojenog na pašnjacima. Nutritivna, uravnotežena i ukusna - idealna za wellness goste koji traže kvalitet i čistoću. Dostava / na licu mjesta

Branč od polja do stola

KM113 KM113 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM199
Sezonski branč od polja do stola napravljen od svježih, lokalnih sastojaka. Odaberite dostavu ili pripremu na licu mjesta. Uključuje elegantnu mrežu, živopisne strane i domaće slatkiše, savršene za opuštena jutra ili elegantna okupljanja sredinom dana.

Večera od polja do stola

KM152 KM152 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM302
Uzvišeni meni za degustaciju od polja do stola pripremljen na licu mjesta. Višestruki kursevi koji ističu vrhunac sezone, sastojci lokalnog porijekla, prekriveni finesom za profinjen, intimni doživljaj objedovanja osmišljen da nahrane i impresioniraju.

Radionica izrade tjestenine

KM200 KM200 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM398
Izradite svježu tjesteninu ručno ultraljubičastim ili njokima koji koriste lokalne, sezonske sastojke. U kombinaciji sa živopisnim umacima i opcionalnim vinom. Italijanski doživljaj od polja do stola, pripremljen i zajednički na licu mjesta za one koji uživaju u tradiciji, okusu i rukotvorinama

Od polja do stola cijeli dan

KM374 KM374 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM747
Cjelodnevni doživljaj od farme do stola koji uključuje sezonski branč, hranjivu večeru, povišene cjelodnevne grickalice i vrhunske bezalkoholne koktele. Profesionalni kuhar izrađen od lokalnih sastojaka dizajniranih za spore, namjerne obroke od jutra do večeri.
Možete poslati poruku domaćinu (Miguel) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Osnivač / izvršni kuhar, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill i Bambu Sushi & Ramen.
Postignuće u karijeri
Radila sam na filmskom festivalu Sundance i kuhala s Martom Stewart, Alice Waters
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Escoffieru, kulinarskom institutu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Atlanta. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM75 Od KM75 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM149
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Od polja do stola

Zabavna kuhinja od polja do stola izrađena od blaga lokalnih poljoprivrednika, uzgajivača i zanatlija
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Atlanta
Dostupno u smještaju
KM75 Od KM75 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM149
Besplatno otkazivanje

Specijalitet za poljoprivrednike

KM75 KM75 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM149
Odaberite jednu od četiri kuhara, govedinu, piletinu, morske plodove ili veganske obroke. Svako sezonsko jelo uključuje hranjivo predjelo, živopisnu stranu i pažljivo osmišljen desert. Rotira se sedmično i stiže svježe, lijepo pripremljeno i spremno za uživanje.

Organsko čišćenje i kondicija

KM97 KM97 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM166
Čist obrok od profesionalnog kuhara napravljen od organskih, sezonskih proizvoda i po vašem izboru sastojaka na biljnoj bazi ili mesa uzgojenog na pašnjacima. Nutritivna, uravnotežena i ukusna - idealna za wellness goste koji traže kvalitet i čistoću. Dostava / na licu mjesta

Branč od polja do stola

KM113 KM113 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM199
Sezonski branč od polja do stola napravljen od svježih, lokalnih sastojaka. Odaberite dostavu ili pripremu na licu mjesta. Uključuje elegantnu mrežu, živopisne strane i domaće slatkiše, savršene za opuštena jutra ili elegantna okupljanja sredinom dana.

Večera od polja do stola

KM152 KM152 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM302
Uzvišeni meni za degustaciju od polja do stola pripremljen na licu mjesta. Višestruki kursevi koji ističu vrhunac sezone, sastojci lokalnog porijekla, prekriveni finesom za profinjen, intimni doživljaj objedovanja osmišljen da nahrane i impresioniraju.

Radionica izrade tjestenine

KM200 KM200 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM398
Izradite svježu tjesteninu ručno ultraljubičastim ili njokima koji koriste lokalne, sezonske sastojke. U kombinaciji sa živopisnim umacima i opcionalnim vinom. Italijanski doživljaj od polja do stola, pripremljen i zajednički na licu mjesta za one koji uživaju u tradiciji, okusu i rukotvorinama

Od polja do stola cijeli dan

KM374 KM374 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM747
Cjelodnevni doživljaj od farme do stola koji uključuje sezonski branč, hranjivu večeru, povišene cjelodnevne grickalice i vrhunske bezalkoholne koktele. Profesionalni kuhar izrađen od lokalnih sastojaka dizajniranih za spore, namjerne obroke od jutra do večeri.
Možete poslati poruku domaćinu (Miguel) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Osnivač / izvršni kuhar, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill i Bambu Sushi & Ramen.
Postignuće u karijeri
Radila sam na filmskom festivalu Sundance i kuhala s Martom Stewart, Alice Waters
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Escoffieru, kulinarskom institutu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Atlanta. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?