Od polja do stola
Zabavna kuhinja od polja do stola izrađena od blaga lokalnih poljoprivrednika, uzgajivača i zanatlija
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Atlanta
Dostupno u smještaju
Specijalitet za poljoprivrednike
KM77
Minimum za rezervaciju iznosi KM152
Odaberite jednu od četiri kuhara, govedinu, piletinu, morske plodove ili veganske obroke. Svako sezonsko jelo uključuje hranjivo predjelo, živopisnu stranu i pažljivo osmišljen desert. Rotira se sedmično i stiže svježe, lijepo pripremljeno i spremno za uživanje.
Organsko čišćenje i kondicija
KM99
Minimum za rezervaciju iznosi KM169
Čist obrok od profesionalnog kuhara napravljen od organskih, sezonskih proizvoda i po vašem izboru sastojaka na biljnoj bazi ili mesa uzgojenog na pašnjacima. Nutritivna, uravnotežena i ukusna - idealna za wellness goste koji traže kvalitet i čistoću. Dostava / na licu mjesta
Branč od polja do stola
KM116
Minimum za rezervaciju iznosi KM203
Sezonski branč od polja do stola napravljen od svježih, lokalnih sastojaka. Odaberite dostavu ili pripremu na licu mjesta. Uključuje elegantnu mrežu, živopisne strane i domaće slatkiše, savršene za opuštena jutra ili elegantna okupljanja sredinom dana.
Večera od polja do stola
KM154
Minimum za rezervaciju iznosi KM308
Uzvišeni meni za degustaciju od polja do stola pripremljen na licu mjesta. Višestruki kursevi koji ističu vrhunac sezone, sastojci lokalnog porijekla, prekriveni finesom za profinjen, intimni doživljaj objedovanja osmišljen da nahrane i impresioniraju.
Radionica izrade tjestenine
KM204
Minimum za rezervaciju iznosi KM406
Izradite svježu tjesteninu ručno ultraljubičastim ili njokima koji koriste lokalne, sezonske sastojke. U kombinaciji sa živopisnim umacima i opcionalnim vinom. Italijanski doživljaj od polja do stola, pripremljen i zajednički na licu mjesta za one koji uživaju u tradiciji, okusu i rukotvorinama
Od polja do stola cijeli dan
KM381
Minimum za rezervaciju iznosi KM762
Cjelodnevni doživljaj od farme do stola koji uključuje sezonski branč, hranjivu večeru, povišene cjelodnevne grickalice i vrhunske bezalkoholne koktele. Profesionalni kuhar izrađen od lokalnih sastojaka dizajniranih za spore, namjerne obroke od jutra do večeri.
Možete poslati poruku domaćinu (Miguel) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Osnivač / izvršni kuhar, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill i Bambu Sushi & Ramen.
Postignuće u karijeri
Radila sam na filmskom festivalu Sundance i kuhala s Martom Stewart, Alice Waters
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Escoffieru, kulinarskom institutu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Atlanta. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM77
Minimum za rezervaciju iznosi KM152
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?






