Kulinarski doživljaj u Saussyju

Nudim ravnotežu fine kuhinje i suptropske hrane za utjehu – originalno iskustvo!
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Savannah
Dostupno u smještaju

Porodični stil

KM110 KM110 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM843
Ovaj rustikalni stil posluživanja uključuje svježu sezonsku salatu sa ukusnim preljevom, tržišnu mješavinu svježeg lokalnog povrća, izbor svježe pripremljenog hljeba i slano meso ili plodove mora ukrašene prilozima i ukusnim sosom.

Vrhunski restorani: 3–5 kurseva

KM203 KM203 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM843
Ova profinjena usluga uključuje: ●Predjelo: supa, salata ili mala porcija predjela. ●Glavno jelo: meso, vegetarijanska opcija ili morski plodovi sa škrobom i/ili povrćem. ●Desert: svježe pripremljeno pecivo, voćna poslastica ili sladoled/sorbet. Kursevi se mogu prilagoditi željama svake strane.
Možete poslati poruku domaćinu (Nygeria) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
8 godina iskustva
Ja sam glavni kuhar grupe The Saussy Dining i pomoćni kuhar u Grove Point Plantation!
Edukacija i obuka
Stekao sam iskustvo kao kuhar radeći 7 godina pod vodstvom glavnog kuhara Tima u restoranu Grove Point Plantation
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Savannah, Bluffton, Hilton Head Island i Tybee Island. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 16 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM110 Od KM110 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM843
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kulinarski doživljaj u Saussyju

Nudim ravnotežu fine kuhinje i suptropske hrane za utjehu – originalno iskustvo!
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Savannah
Dostupno u smještaju
KM110 Od KM110 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM843
Besplatno otkazivanje

Porodični stil

KM110 KM110 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM843
Ovaj rustikalni stil posluživanja uključuje svježu sezonsku salatu sa ukusnim preljevom, tržišnu mješavinu svježeg lokalnog povrća, izbor svježe pripremljenog hljeba i slano meso ili plodove mora ukrašene prilozima i ukusnim sosom.

Vrhunski restorani: 3–5 kurseva

KM203 KM203 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM843
Ova profinjena usluga uključuje: ●Predjelo: supa, salata ili mala porcija predjela. ●Glavno jelo: meso, vegetarijanska opcija ili morski plodovi sa škrobom i/ili povrćem. ●Desert: svježe pripremljeno pecivo, voćna poslastica ili sladoled/sorbet. Kursevi se mogu prilagoditi željama svake strane.
Možete poslati poruku domaćinu (Nygeria) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
8 godina iskustva
Ja sam glavni kuhar grupe The Saussy Dining i pomoćni kuhar u Grove Point Plantation!
Edukacija i obuka
Stekao sam iskustvo kao kuhar radeći 7 godina pod vodstvom glavnog kuhara Tima u restoranu Grove Point Plantation
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Savannah, Bluffton, Hilton Head Island i Tybee Island. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 16 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?