Cali-karipski restorani kuhara Solomona
Uživajte u pan afričkim okusima iz cijelog svijeta!
Doživljaj objedovanja koji se doživi jednom u životu
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju
Hors d'Oeuvres
KM85 KM85 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.015
Ako organizujete mali koktel sat ili
okupljanje prijatelja da gledaju utakmicu, prepustite nama da se pobrinemo za vaše male zalogaje! Nudimo širok spektar zalogaja, a nudimo i veganske/vegetarijanske opcije.
Večera s pločama
KM296 KM296 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.184
Uživajte u intimnijem doživljaju objedovanja uz večeru od 5 jela. Wow, vaš gost ima priliku da sazna više o hrani i rukama koje je pripremaju. Večera na tanjiru uključuje: SUPU/SALATU/APLIKACIJU/PREDJELO/SLATKU POSLASTICU. SVE SE MOŽE PRILAGODITI.
Porodični stil
KM3.383 KM3.383 po grupi
Večera u porodičnom stilu je povoljnija i mnogo jednostavnija za uživanje u publici.
Možete poslati poruku domaćinu (Solomon) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
18 godina iskustva
Trenutno je kuhar za glumce i profesionalne sportiste u Los Angelesu. PUTUJEM ŠIROM ZEMLJE DA KUHAM.
Postignuće u karijeri
Šampion u sjeckanoj mreži hrane
Gastronomska mreža „Beat Bobby Flay”
Edukacija i obuka
Pohađao je Umjetnički institut Philadelphije
Za kulinarski menadžment.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles, Pearblossom, Avalon i Acton. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM85 Od KM85 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.015
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?



