Sezonska fuzijska hrana koju nudi Krys

Oživljavam tradicionalnu kuhinju na moderan način, stvarajući nezaboravne obroke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Nashville
Dostupno u smještaju

Brzi gurmanski obrok

KM85 
Odaberite predjelo prije dana, s izborom piletine, morskih plodova, govedine ili vegetarijanske hrane za glavno jelo i nezasitnim desertom.

Američka fuzija

KM169 
Predjelo po vašem izboru, predjelo od morskih plodova cajun alfredo, filet sa prilozima ili piletina, desert po vašem izboru i svježe napravljeni sljezovi kolačići koje možete ponijeti kući.

Izvanredna fuzija

KM338 
Za početak, a zatim svježa salata, predjelo, sporo kuhani domaći rezervni ramen, desert i grickalice za kasnije.
Možete poslati poruku domaćinu (Krysten) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Radio sam u nekim od najboljih restorana s Michelinovim zvjezdicama na svijetu i usavršavao sam svoje rukotvorine.
Finalista Jamesa Bearda
Bila sam finalista Jamesa Bearda i dobila sam brojne nagrade kao izvršni kuhar.
Obučen pod poznatim kuharima
Studirao sam kod Gordona Ramsaya i Thomasa Kellera, koji su bili upriličeni u Francuskoj i Italiji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Nashville, Brentwood, Franklin i Hendersonville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati, maksimalno 25 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM85 
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Sezonska fuzijska hrana koju nudi Krys

Oživljavam tradicionalnu kuhinju na moderan način, stvarajući nezaboravne obroke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Nashville
Dostupno u smještaju
KM85 
Besplatno otkazivanje

Brzi gurmanski obrok

KM85 
Odaberite predjelo prije dana, s izborom piletine, morskih plodova, govedine ili vegetarijanske hrane za glavno jelo i nezasitnim desertom.

Američka fuzija

KM169 
Predjelo po vašem izboru, predjelo od morskih plodova cajun alfredo, filet sa prilozima ili piletina, desert po vašem izboru i svježe napravljeni sljezovi kolačići koje možete ponijeti kući.

Izvanredna fuzija

KM338 
Za početak, a zatim svježa salata, predjelo, sporo kuhani domaći rezervni ramen, desert i grickalice za kasnije.
Možete poslati poruku domaćinu (Krysten) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Radio sam u nekim od najboljih restorana s Michelinovim zvjezdicama na svijetu i usavršavao sam svoje rukotvorine.
Finalista Jamesa Bearda
Bila sam finalista Jamesa Bearda i dobila sam brojne nagrade kao izvršni kuhar.
Obučen pod poznatim kuharima
Studirao sam kod Gordona Ramsaya i Thomasa Kellera, koji su bili upriličeni u Francuskoj i Italiji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Nashville, Brentwood, Franklin i Hendersonville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati, maksimalno 25 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?