Sezonska fuzijska hrana koju nudi Krys
Oživljavam tradicionalnu kuhinju na moderan način, stvarajući nezaboravne obroke.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Nashville
Dostupno u smještaju
Brzi gurmanski obrok
KM85
Odaberite predjelo prije dana, s izborom piletine, morskih plodova, govedine ili vegetarijanske hrane za glavno jelo i nezasitnim desertom.
Američka fuzija
KM169
Predjelo po vašem izboru, predjelo od morskih plodova cajun alfredo, filet sa prilozima ili piletina, desert po vašem izboru i svježe napravljeni sljezovi kolačići koje možete ponijeti kući.
Izvanredna fuzija
KM338
Za početak, a zatim svježa salata, predjelo, sporo kuhani domaći rezervni ramen, desert i grickalice za kasnije.
Možete poslati poruku domaćinu (Krysten) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Radio sam u nekim od najboljih restorana s Michelinovim zvjezdicama na svijetu i usavršavao sam svoje rukotvorine.
Finalista Jamesa Bearda
Bila sam finalista Jamesa Bearda i dobila sam brojne nagrade kao izvršni kuhar.
Obučen pod poznatim kuharima
Studirao sam kod Gordona Ramsaya i Thomasa Kellera, koji su bili upriličeni u Francuskoj i Italiji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Nashville, Brentwood, Franklin i Hendersonville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati, maksimalno 25 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM85
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




