Francuska kuhinja i peciva Maya
Moja strast prema hrani i iskustvu u kuhinjama s Michelinovim zvjezdicama me obavještava o kuhanju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Balaclava
Dostupno u smještaju
Užitak za ljubitelje peciva
KM55
Slatko putovanje kroz francusku slastičarnicu s delikatnim pecivima, elegantnim desertima i prepoznatljivom kreacijom.
Gozba koju želite podijeliti
KM110
Topao, velikodušan namaz poslužen u porodičnom stilu, s bogatom mrežom, živopisnim bočnim stranama i odvažnim sezonskim okusima, a sve je postavljeno u centar stola kako biste zajedno uživali.
Obrok s 5 jela
KM142
Izbor kanapea, predjela, glavne mreže i deserta dizajniranih za dijeljenje, idealni za ležerna ili formalna okupljanja.
Sto za ispašu
KM764
Obilan, umjetnički uređen stol obložen sirevima, suhomesnatim proizvodima, svježim voćem, umacima, hljebom i sezonskim zalogajima, savršen za druženje, grickanje i uživanje vlastitim tempom.
Možete poslati poruku domaćinu (Maya) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
11 godina iskustva
Radila sam u raznovrsnim restoranima, uključujući mjesto s Michelinovom zvjezdicom.
Radila je na mjestu s Michelinovom zvjezdicom
Radila sam u raznovrsnim restoranima širom Evrope, uključujući kuhinju s Michelinovim zvjezdicama.
Edukacija o kulinarskoj umjetnosti
Obučena sam u francuskoj školi ugostiteljstva i dobila praktičnu obuku u restoranima.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Balaclava i Melbourne. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM55
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?