Edgar Prívate chef In Punta cana

Specijalizovana sam za meso i odvažne okuse, prihvatajući različite stilove, od latinskog do italijanskog.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Punta Cana
Dostupno u smještaju

Američki doručak

KM152 
Jaja svinjska slanina (ili purica) svinjska kobasica (ili purica) hashbrown Krompir francuski tost ili palačinke sa sirupom. voće Sok od narandže kafa

Dominikanski doživljaj

KM202 
Karipski Ceviche. Coconut guandules Rice Pržena lokalna riba s oréganom i limunom Ripe Plátain. Torta od tri mlijeka u šolji.

Italijanski ukus

KM202 
Rugula, pršuta, salata od sira Feta Italijanski risoto sa škampima, parmezanom, limunom i Brazilom. Panacotta od kokosa i ananasa.

Degustacija fuzije

KM202 
Azijski tartar sa slatkom čili tunom. Svinjetina Chicharrón s Cassava Mash i kozjim sirom, pržena Cassava i Greens. Moist Dark chocolat, Praline Ice cream & sauce.
Možete poslati poruku domaćinu (Argencheff) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Imam iskustva u radu u nekoliko zemalja s različitim kulinarskim stilovima.
ServSafe certifikat
Imam ServSafe certifikat, osiguravajući sigurnost i kvalitet hrane u svakom jelu.
Obučen u Argentini
Obučavala sam se na kulinarskoj školi u Argentini i imam servSafe certifikat.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Punta Cana. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju

Prilagođen pristup

Opcije znakovnog jezika

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM152 
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Edgar Prívate chef In Punta cana

Specijalizovana sam za meso i odvažne okuse, prihvatajući različite stilove, od latinskog do italijanskog.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Punta Cana
Dostupno u smještaju
KM152 
Besplatno otkazivanje

Američki doručak

KM152 
Jaja svinjska slanina (ili purica) svinjska kobasica (ili purica) hashbrown Krompir francuski tost ili palačinke sa sirupom. voće Sok od narandže kafa

Dominikanski doživljaj

KM202 
Karipski Ceviche. Coconut guandules Rice Pržena lokalna riba s oréganom i limunom Ripe Plátain. Torta od tri mlijeka u šolji.

Italijanski ukus

KM202 
Rugula, pršuta, salata od sira Feta Italijanski risoto sa škampima, parmezanom, limunom i Brazilom. Panacotta od kokosa i ananasa.

Degustacija fuzije

KM202 
Azijski tartar sa slatkom čili tunom. Svinjetina Chicharrón s Cassava Mash i kozjim sirom, pržena Cassava i Greens. Moist Dark chocolat, Praline Ice cream & sauce.
Možete poslati poruku domaćinu (Argencheff) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Imam iskustva u radu u nekoliko zemalja s različitim kulinarskim stilovima.
ServSafe certifikat
Imam ServSafe certifikat, osiguravajući sigurnost i kvalitet hrane u svakom jelu.
Obučen u Argentini
Obučavala sam se na kulinarskoj školi u Argentini i imam servSafe certifikat.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Punta Cana. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju

Prilagođen pristup

Opcije znakovnog jezika

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?