Udoban restoran inspirisan vatrom od strane kuhara Omara Jetera

Specijalizovan sam za tehnike na bazi požara, od drvenog dima do flambéa kako bih poboljšao svježu hranu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Las Vegas
Dostupno u smještaju

Meni za ember noćenja

KM303 po gostu
Uživajte u ugodnoj, ali uzvišenoj klasičnoj hrani za utjehu, s roštilja, zapaljenim i dimljenim elementima koji oživljavaju nostalgične okuse u vatrenom stilu.

Meni za dimne signale

KM320 po gostu
Putujte svijetom kroz vatru. Ovaj meni istražuje kako različite kulture koriste plamen, od latinskog roštilja do azijske vatre za wok, preuređene dimnim dodirom.

Meni s ognjištem i plamenom

KM337 po gostu
Ovaj zadivljujući meni ispunjen dušom je ukorijenjen u vatri. Od ugljenih predjela do zapaljene mreže i zadimljenih završnih obrada, svaki kurs priča priču o vrućini, srcu i naslijeđu.
Možete poslati poruku domaćinu (Omari) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
4 godine iskustva
Radio sam u kuhinjama s jedinstvenim fokusom na tehnike zasnovane na vatri kako bih pomogao u podizanju.
Tehnike na bazi požara
Od drvenog dima do flambiranja, vatra igra centralnu ulogu u mom posuđu.
Praktični trening
Počela sam kuhati kada sam imala 3 godine i usavršila sam svoje vještine kod kuće i na poslu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Las Vegas. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM320 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Udoban restoran inspirisan vatrom od strane kuhara Omara Jetera

Specijalizovan sam za tehnike na bazi požara, od drvenog dima do flambéa kako bih poboljšao svježu hranu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Las Vegas
Dostupno u smještaju
Od KM320 po gostu
Besplatno otkazivanje

Meni za ember noćenja

KM303 po gostu
Uživajte u ugodnoj, ali uzvišenoj klasičnoj hrani za utjehu, s roštilja, zapaljenim i dimljenim elementima koji oživljavaju nostalgične okuse u vatrenom stilu.

Meni za dimne signale

KM320 po gostu
Putujte svijetom kroz vatru. Ovaj meni istražuje kako različite kulture koriste plamen, od latinskog roštilja do azijske vatre za wok, preuređene dimnim dodirom.

Meni s ognjištem i plamenom

KM337 po gostu
Ovaj zadivljujući meni ispunjen dušom je ukorijenjen u vatri. Od ugljenih predjela do zapaljene mreže i zadimljenih završnih obrada, svaki kurs priča priču o vrućini, srcu i naslijeđu.
Možete poslati poruku domaćinu (Omari) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
4 godine iskustva
Radio sam u kuhinjama s jedinstvenim fokusom na tehnike zasnovane na vatri kako bih pomogao u podizanju.
Tehnike na bazi požara
Od drvenog dima do flambiranja, vatra igra centralnu ulogu u mom posuđu.
Praktični trening
Počela sam kuhati kada sam imala 3 godine i usavršila sam svoje vještine kod kuće i na poslu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Las Vegas. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?