Kokteli i tapasi

Midadas kreativni tapas gozba s koktel barom. Idealno za opuštena okupljanja s gurmanskim štihom i zabavom. 2 ekskluzivna koktela po osobi, kreirana za uparivanje s tapasima
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Barcelona
Dostupno u smještaju

Kokteli i urbani tapasi

KM118 KM118 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM704
Urbani kokteli i tapasi 2 ekskluzivna koktela po osobi, dizajnirana za uparivanje s tapasima. Hrskavo filo tijesto, ispunjeno Taleggiom i sezonskim gljivama, preliveno kimchijem i medom - London Mule- Pržena kukuruzna tortilja s kajganom u stilu Timura i umakom od kamenica -Curaçao Mojito- Marinirani goveđi tataki u sojinom sosu, katsuobushi s parmezanskim uljem - Old Fashioned- Kanoli punjeni kremastim bijelom čokoladom, tartufom i kandiranim citrusima - Moskva Mule-
Možete poslati poruku domaćinu (Pablo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
23 godine iskustva
Stvaram izuzetne usluge objedovanja koje spajaju tradiciju s inovacijama.
Savladavanje kulinarskih vještina
Savladao sam i tradicionalne i savremene kulinarske tehnike.
Edukacija o kulinarskoj umjetnosti
Obučio sam se na IAG-u, sa stažiranjem u cijenjenim argentinskim kuhinjama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Barcelona, Castelldefels, Sitges i Calella. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM118 Od KM118 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM704
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kokteli i tapasi

Midadas kreativni tapas gozba s koktel barom. Idealno za opuštena okupljanja s gurmanskim štihom i zabavom. 2 ekskluzivna koktela po osobi, kreirana za uparivanje s tapasima
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Barcelona
Dostupno u smještaju
KM118 Od KM118 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM704
Besplatno otkazivanje

Kokteli i urbani tapasi

KM118 KM118 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM704
Urbani kokteli i tapasi 2 ekskluzivna koktela po osobi, dizajnirana za uparivanje s tapasima. Hrskavo filo tijesto, ispunjeno Taleggiom i sezonskim gljivama, preliveno kimchijem i medom - London Mule- Pržena kukuruzna tortilja s kajganom u stilu Timura i umakom od kamenica -Curaçao Mojito- Marinirani goveđi tataki u sojinom sosu, katsuobushi s parmezanskim uljem - Old Fashioned- Kanoli punjeni kremastim bijelom čokoladom, tartufom i kandiranim citrusima - Moskva Mule-
Možete poslati poruku domaćinu (Pablo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
23 godine iskustva
Stvaram izuzetne usluge objedovanja koje spajaju tradiciju s inovacijama.
Savladavanje kulinarskih vještina
Savladao sam i tradicionalne i savremene kulinarske tehnike.
Edukacija o kulinarskoj umjetnosti
Obučio sam se na IAG-u, sa stažiranjem u cijenjenim argentinskim kuhinjama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Barcelona, Castelldefels, Sitges i Calella. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?