Italijanski okusi mora po Ciprianu
Donosim mnoštvo kulinarskih vještina, usađenih u kuhinjama s Michelinovim zvjezdicama u 6 zemalja.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Bologna
Dostupno u smještaju
Meni s morskim plodovima s 4 slijeda
KM196 KM196 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM782
Istražite raznovrsne okuse mora s 1 predjelom, 1 prvim jelom, 1 glavnim i završnim desertom.
Regionalni meni s 4 slijeda
KM196 KM196 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM782
Dozvolite nam da vas provedemo kroz putovanje lokalne italijanske kuhinje, slaveći tradicionalna jela modernog stila. Bit će vam posluženo 1 predjelo, 1 prvo jelo, 1 glavno jelo i 1 desert do kraja
Meni s morskim plodovima s 4 slijeda
KM216 KM216 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM861
Ova ponuda usmjerena na morske plodove uključuje riblja jela kuhana kako bi se istakla njihova poslastica. Možete očekivati 1appetizers, 1 prvi kurseve, 1 mains i 1desserts.
Možete poslati poruku domaćinu (Chef Ciprian) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
14 godina iskustva
Profesionalni kuhar sa 14 godina iskustva i 10 godina u inostranstvu u 6 različitih država.
Radila je na mjestu s Michelinovom zvjezdicom
Sarađujte s najboljim italijanskim zvjezdanim chefovima na catering događajima.
Diploma o ugostiteljstvu
Hotelijerska diploma i saradnja sa italijanskim i stranim chefovima.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Bologna. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM196 Od KM196 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM782
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




