Stol za pripremu hrane u Montrealu
Svaki obrok donosim svoj ukus za uslugu i dobru hranu!
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Saint-Hyacinthe
Dostupno u smještaju
Meni s 3 slijeda
KM211 KM211 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM421
Uživajte u iskusnom, pažljivom kuharu s kojim možete uživati u dobrom provodu kao par ili s prijateljima! Večer uključuje 1 zalogaj po vašem izboru, 1 sezonsko predjelo po vašem izboru, 1 sezonsko jelo po vašem izboru, 1 desert po vašem izboru.
Italija
KM211 KM211 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM421
Italijanski specijaliteti, obroci oko domaće tjestenine, ali ne samo to! Mamamia!
Meni doživljaja s 5 jela
KM337 KM337 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM674
Nudim vam vrhunski meni koji uključuje izuzetne sezonske proizvode. Probat ćete 1 zalogaj iznenađenja, 1 predjelo, 1 mesno jelo, 1 jelo od ribe i 1 desert. S opcijom dodavanja izbora zrelih sireva.
Možete poslati poruku domaćinu (Gauthier) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Radila sam u Michelinovim restoranima s vodičem i prestižnim hotelima
Postignuće u karijeri
Uveden sam u Académie Culinaire de France 2023. godine u New Yorku
Edukacija i obuka
Imam diplomu iz kuhanja i menadžmenta u ugostiteljstvu koji sam stekao u Francuskoj
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Montérégie i Mirabel. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene:
Montreal, Quebec, H1V 3E9, Kanada
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM211 Od KM211 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM421
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




