Andaluzijski okusi s kuharom Alejandrom Gomezom
Sezonska andaluzijska kuhinja s naglaskom na tradiciju, okus i kreativnost.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Sevilla
Dostupno u smještaju
Kuhajte i uživajte u seviljskim tapasima
KM118 KM118 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM352
Uživajte u autentičnom gastronomskom doživljaju u Sevilli tako što ćete kuhati i degustirati tradicionalne tapase u društvu lokalnog kuhara.
U opuštenoj i zabavnoj atmosferi naučit ćete kako pripremiti neka od najpoznatijih jela Andaluzije, otkriti tajne seviljske kuhinje i uživati u večeri punoj okusa, historije i vina.
To nije samo čas: to je kulturni doživljaj, obrok s prijateljima i način da osjetite dušu Sevilje kroz njenu gastronomiju.
Održiva degustacija kopna i mora
KM137 KM137 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM548
Jelovnik sa sastojcima održivog porijekla s kopna i mora, koji slavi odvažne okuse, profinjenoj tehnici i poštovanju lokalnog porijekla.
Degustacija andaluzijskih korijena
KM147 KM147 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Iskreni meni koji ponovo oslikava klasične andaluzijske recepte sa sezonskim sastojcima i prizorom inspirisanim obalom.
Za dijeljenje
– Bijela kozica i tatar od avokada, natopljeni ekstra djevičanskim maslinovim uljem i koricom od limete.
Od glavnog kuhara
– Topli komorač i krema od poriluka, prekriveni hrskavom iberijskom šunkom i hljebom od maslina.
Izbor glavnog
– Korvina pržena u rerni s emulzijom od limuna i crnog bijelog luka, poslužena s prženim povrćem.
– Iberijska šljiva u oloroso šeriju, s pireom od slatkog krompira i sotiranim gljivama.
desert
Suvremeni andaluzijski
KM157 KM157 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM626
Savremena interpretacija tradicionalnih andaluzijskih jela, izrađenih vještinama, emocijama i regionalnim ponosom.
Za dijeljenje
– Sezonska salata s notama od citrusa i ekstra djevičanskim maslinovim uljem.
Od glavnog kuhara
– Sezonska krem supa s delikatnim teksturama i arome na selu.
Izbor glavnog
– Teriyaki-glazed losos na pireu od celera s naznakama đumbira.
– Iberijski svinjski obraz u oloroso šeriju, poslužen s tartufima kremasti krompir i njegovim bogatim smanjenjem.
Možete poslati poruku domaćinu (Ale Gómez) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Više od 15 godina kuhanja u najboljim španskim hotelima i privatnim vilama u Andaluziji.
Glavni kuhar u Casa de Indias
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna i Islantilla grad
Obučen u Taberna del Alabardero i Escuela de Hostelería de Islantilla.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Sevilla. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Opcije znakovnog jezika
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM118 Od KM118 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM352
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





