Savremena francuska kuhinja Margot Beck
Kao strastveni kuhar, stvaram biljna i cvjetna gastronomska iskustva, profinjena i etička, kombinirajući lokalne, sezonske proizvode i prilagođene kombinacije hrane i vina ili koktela.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Premium branč
KM186 KM186 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Profinjen francuski branč, domaće pripreme u savremenom pariškom duhu.
Domaći hljeb i babka, jaja sa farme, odležani sirevi, pripremljeno voće i osvježena Tarte Tatin... Gurmansko i elegantno buđenje, savršeno za parove, porodice ili znatiželjne putnike.
Personalizovani meniji prema vašim željama, napravljeni od organskih i lokalnih proizvoda.
Izuzetno obrok
KM196 KM196 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.056
Jelovnik zamišljen za velike stolove koji vole slaviti ukus i dijeljenje.
Komponiram elegantno i živahno iskustvo, između inspiracija za biljke, putujućih detalja i francuskih emocija:
savršeno jaje s kukuruzom i misom, delikatna riba s yuzu kiselim sabayonom, topljenjem čokolade i sladoledom od heljde...
Veseo i delikatan trenutak, idealan za večeru s prijateljima, porodično okupljanje ili svečanu večer u Parizu.
Prilagođena večera kod kuće
KM255 KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Gurmanski obrok u 5 faza, za ponovno otkrivanje klasika francuske kuhinje na elegantan i moderan način: chou garni sa kremom od kozjeg mlijeka i shiso solju, slana brioche perdue, patka sa melasom od nara i sokom od crnog ribiza i kadulje, domaći profiteroli sa tonka zrnom... Idealno za boravak u Parizu, romantično veče ili poseban trenutak sa prijateljima. Prilagođene kompozicije, za profinjeno i karakterno iskustvo. Razgovarajmo o tome!
Blagdanski meni
KM294 KM294 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.271
Rafinirana svečana večera pripremljena kod kuće: ostrige i granita od šampanjca, zapečeni kapice ili ravioli od tikve sa šafranom, perad sa vin jaune ili rižoto sa plemenitim gljivama, Valrhona čokoladni desert ili pistacija Paris-Brest i finalni slatkiši. Elegantno francusko kulinarsko iskustvo za Božić, Novu godinu ili bilo koju posebnu večer.
Možete poslati poruku domaćinu (Margot) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
3 godine iskustva
Rukovodilac restorana Crème u Montmartreu (Pariz, 18.).
Postignuće u karijeri
Gost kuhar u Rock en Seine 2025 i stanovnik vile Rocabella.
Edukacija i obuka
CAPE KITCHEN
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Pariz, Versailles, Saint-Germain-en-Laye i Levallois-Perret. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM255 Od KM255 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





