Živa kuhinja i organski proizvodi

Biljni i cvjetni okusi su naj suptilniji i najuzbudljiviji. Zato su u srcu mojih kulinarskih, osjetljivih i predanih kreacija.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju

Vegetarijsko otkriće

KM160 po gostu
Petotaktni obrok koji kombinuje bogate, slatke i slane okuse: svježi sir, chutney shiso i pucketanje; tarta od cikle s dimljenim uljem, bijelim voćem i pločicama od parmezana; Miso cvjetača Tempura, emulzija od divlje riže i bademovog mlijeka; Tiramisu smokve i Lillet; Citrus Moelleux i crni čaj. Sezonski meni. Razgovarajmo o tome!

Privatna večera

KM166 po gostu
Petostruka bistronomska večera za ponovno otkrivanje klasika francuske gastronomije u savremenom pristupu: Izgubljena peciva i juzu bijeli riblji tartare; Savršeno jaje, kukuruzna krema, miso emulzija, zagorjele pločice od kukuruza i palenta; file patke od nara, pire od slatkog krompira i začin od repe; Domaća čokolada, vanilija i tonka grah; Mini pavlova sa sezonskim voćem. Sezonski meni. Razgovarajmo o tome!

Azijski spoj

KM166 po gostu
Petostruki dijalog između azijske i francuske kuhinje utiče. Očistite tanjire, gdje se meko pečenje, kiseli krastavci i umaci od umami slažu se s jednostavnošću: Onigiris s kimshijem i sosom od šljive iz Koreje; Morska deverica Carpaccio, tigrovo leche i čili ulje; Govedina Tataki, topljenje povrća i krastavaca od šljive; crni sezamski parobrod, ganache s bijelom čokoladom i segmentima citrusa; Financier matcha. Sezonski meni. Razgovarajmo o tome!

Uparivanje hrane i pića u večernjim satima

KM293 po gostu
Jelovnik u pet kombinacija hrane i vina ili mocktaila, za znatiželjnu i posvećenu večer, od organskih i lokalnih proizvoda. Prilagođeni meni tokom svih godišnjih doba. Razgovarajmo o tome!
Možete poslati poruku domaćinu (Margot) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
3 godine iskustva
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Postignuće u karijeri
Učešće u kulinarskoj rezidenciji Villa Rocabella, luksuznoj rezidenciji u Le Pradetu
Edukacija i obuka
CAPE KITCHEN
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz, Versailles i Saint-Germain-en-Laye. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM166 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.193
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Živa kuhinja i organski proizvodi

Biljni i cvjetni okusi su naj suptilniji i najuzbudljiviji. Zato su u srcu mojih kulinarskih, osjetljivih i predanih kreacija.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Od KM166 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.193
Besplatno otkazivanje

Vegetarijsko otkriće

KM160 po gostu
Petotaktni obrok koji kombinuje bogate, slatke i slane okuse: svježi sir, chutney shiso i pucketanje; tarta od cikle s dimljenim uljem, bijelim voćem i pločicama od parmezana; Miso cvjetača Tempura, emulzija od divlje riže i bademovog mlijeka; Tiramisu smokve i Lillet; Citrus Moelleux i crni čaj. Sezonski meni. Razgovarajmo o tome!

Privatna večera

KM166 po gostu
Petostruka bistronomska večera za ponovno otkrivanje klasika francuske gastronomije u savremenom pristupu: Izgubljena peciva i juzu bijeli riblji tartare; Savršeno jaje, kukuruzna krema, miso emulzija, zagorjele pločice od kukuruza i palenta; file patke od nara, pire od slatkog krompira i začin od repe; Domaća čokolada, vanilija i tonka grah; Mini pavlova sa sezonskim voćem. Sezonski meni. Razgovarajmo o tome!

Azijski spoj

KM166 po gostu
Petostruki dijalog između azijske i francuske kuhinje utiče. Očistite tanjire, gdje se meko pečenje, kiseli krastavci i umaci od umami slažu se s jednostavnošću: Onigiris s kimshijem i sosom od šljive iz Koreje; Morska deverica Carpaccio, tigrovo leche i čili ulje; Govedina Tataki, topljenje povrća i krastavaca od šljive; crni sezamski parobrod, ganache s bijelom čokoladom i segmentima citrusa; Financier matcha. Sezonski meni. Razgovarajmo o tome!

Uparivanje hrane i pića u večernjim satima

KM293 po gostu
Jelovnik u pet kombinacija hrane i vina ili mocktaila, za znatiželjnu i posvećenu večer, od organskih i lokalnih proizvoda. Prilagođeni meni tokom svih godišnjih doba. Razgovarajmo o tome!
Možete poslati poruku domaćinu (Margot) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
3 godine iskustva
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Postignuće u karijeri
Učešće u kulinarskoj rezidenciji Villa Rocabella, luksuznoj rezidenciji u Le Pradetu
Edukacija i obuka
CAPE KITCHEN
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz, Versailles i Saint-Germain-en-Laye. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?