Usluge ličnog kuhara Glen Zoteck

Kreiram jelovnike na osnovu onoga što je svježe , lokalno i sezonsko. Jelovnike prilagođavam vašem ukusu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Blaine
Dostupno u smještaju

Tanjir sa suhomesnatim proizvodima i sirom

KM42 po gostu
Izbor finog mesa, sira, umaka, namaza i hljeba. Prosciutto, Dry age Calabrese Salami, Chorizo, and Mortadella. Sir uključuje francuski brie, Gorgonzola, kozji sir i cheddar. Popunjeno džemom od smokve, grajnim senfom, humusom, umakom od artičoke, Ciabattom i izborom krekera.

Ručak s tri kursa

KM143 po gostu
Sezonski meni prilagođen vašim ukusima uključuje Starter, Main i Dessert. Uzorak menija: Heirloom Tomato Salad - Candied Walnuts, Gorgonzola, Balsamic drizzle Njoki - tava pržena u smeđem maslacu sa svježom kaduljom, panceta, Grana Padano Kolač od svježeg bobica - sezonske bobice, keks s mlaćenicom, šlag, sirup od lavande

Večera s tri jela

KM168 po gostu
Sezonski inspirisani meni prilagođen vašim ukusima, uključuje Starter, Main i Dessert. Uzorak menija: • Pečena repa - salata za bebe, leća, topla slanina vinaigrette • Mizo losos – ukiseljeni sos od đumbira, beba bok choy • Pear Tart Tatin – sladoled od đumbira

Večera s pet jela

KM252 po gostu
Sezonski inspirisani meni prilagođen vašim ukusima, uključuje salatu, dva predjela, Main i desert. Uzorak menija: • Nektarine na žaru – rukola, topli kozji sir, nasljedni paradajz, kandirani orasi. • Tuna poke – Sirova tuna marinirana u soji i čiliju, mango, edamamam, hrskavi luk ljepljiva riža • Korejska pržena piletina - začinjeni gochujang sos, ukiseljeni krastavci, kikiriki, korijander • Pirinač od korice govedine, pire od karfiola, jus s divljim gljivama • Tart od tamne čokolade od maline
Možete poslati poruku domaćinu (Brian) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Bio sam izvršni kuhar u The Boathouse Restaurant Group u Vancouveru u Kanadi.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam kulinarske umjetnosti na koledžu Vancouver Community College.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Blaine, Ferndale, Bellingham i Glacier. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM42 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM841
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Usluge ličnog kuhara Glen Zoteck

Kreiram jelovnike na osnovu onoga što je svježe , lokalno i sezonsko. Jelovnike prilagođavam vašem ukusu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Blaine
Dostupno u smještaju
Od KM42 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM841
Besplatno otkazivanje

Tanjir sa suhomesnatim proizvodima i sirom

KM42 po gostu
Izbor finog mesa, sira, umaka, namaza i hljeba. Prosciutto, Dry age Calabrese Salami, Chorizo, and Mortadella. Sir uključuje francuski brie, Gorgonzola, kozji sir i cheddar. Popunjeno džemom od smokve, grajnim senfom, humusom, umakom od artičoke, Ciabattom i izborom krekera.

Ručak s tri kursa

KM143 po gostu
Sezonski meni prilagođen vašim ukusima uključuje Starter, Main i Dessert. Uzorak menija: Heirloom Tomato Salad - Candied Walnuts, Gorgonzola, Balsamic drizzle Njoki - tava pržena u smeđem maslacu sa svježom kaduljom, panceta, Grana Padano Kolač od svježeg bobica - sezonske bobice, keks s mlaćenicom, šlag, sirup od lavande

Večera s tri jela

KM168 po gostu
Sezonski inspirisani meni prilagođen vašim ukusima, uključuje Starter, Main i Dessert. Uzorak menija: • Pečena repa - salata za bebe, leća, topla slanina vinaigrette • Mizo losos – ukiseljeni sos od đumbira, beba bok choy • Pear Tart Tatin – sladoled od đumbira

Večera s pet jela

KM252 po gostu
Sezonski inspirisani meni prilagođen vašim ukusima, uključuje salatu, dva predjela, Main i desert. Uzorak menija: • Nektarine na žaru – rukola, topli kozji sir, nasljedni paradajz, kandirani orasi. • Tuna poke – Sirova tuna marinirana u soji i čiliju, mango, edamamam, hrskavi luk ljepljiva riža • Korejska pržena piletina - začinjeni gochujang sos, ukiseljeni krastavci, kikiriki, korijander • Pirinač od korice govedine, pire od karfiola, jus s divljim gljivama • Tart od tamne čokolade od maline
Možete poslati poruku domaćinu (Brian) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Bio sam izvršni kuhar u The Boathouse Restaurant Group u Vancouveru u Kanadi.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam kulinarske umjetnosti na koledžu Vancouver Community College.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Blaine, Ferndale, Bellingham i Glacier. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?