Vrhunski restorani i omakase kuhara Natea

Specijalizovani za restorane na Michelinovom nivou, privatne suši zabave i prilagođene jelovnike za degustaciju s omotenashi gostoprimstvom koje će uljepšati sve prilike.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju

Kaiseki (porodični stil)

KM252 po gostu
Okupite se u živopisnoj porodičnoj hrani sa sezonskim jelovnicima sa svježim, lokalnim sastojcima. Velikodušna zajednička jela donose sve za stolom. Proslavite s odvažnim okusima na drva.

Omotenashi (chef's omakase)

KM420 po gostu
Uživajte u umjetničkoj, sezonskoj vrhunskoj usluzi objedovanja uz vrhunski suši i azijsku kuhinju na drva. Svako jelo je osmišljeno kako bi oduševilo nepce i stvorilo nezaboravan obrok. Uključeno je elegantno posuđe i dekoracija.
Možete poslati poruku domaćinu (⁨Golden State Chefs (Omotenashi)⁩) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
radi u 3 Michelinove zvjezdice Saison & Atelier Crenn. Morimoto i Bottega u dolini Napa.
Postignuće u karijeri
2021. je otvorio Golden State kuhare (omotenashi) za personalizovane doživljaje s finim restoranima.
Edukacija i obuka
Rad i učenje od kuhara Michaela Chiarella, kuhara Dominiquea Crenna i kuhara Morimota.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: San Diego, Escondido, Chula Vista i Carlsbad. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM252 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Vrhunski restorani i omakase kuhara Natea

Specijalizovani za restorane na Michelinovom nivou, privatne suši zabave i prilagođene jelovnike za degustaciju s omotenashi gostoprimstvom koje će uljepšati sve prilike.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju
Od KM252 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kaiseki (porodični stil)

KM252 po gostu
Okupite se u živopisnoj porodičnoj hrani sa sezonskim jelovnicima sa svježim, lokalnim sastojcima. Velikodušna zajednička jela donose sve za stolom. Proslavite s odvažnim okusima na drva.

Omotenashi (chef's omakase)

KM420 po gostu
Uživajte u umjetničkoj, sezonskoj vrhunskoj usluzi objedovanja uz vrhunski suši i azijsku kuhinju na drva. Svako jelo je osmišljeno kako bi oduševilo nepce i stvorilo nezaboravan obrok. Uključeno je elegantno posuđe i dekoracija.
Možete poslati poruku domaćinu (⁨Golden State Chefs (Omotenashi)⁩) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
radi u 3 Michelinove zvjezdice Saison & Atelier Crenn. Morimoto i Bottega u dolini Napa.
Postignuće u karijeri
2021. je otvorio Golden State kuhare (omotenashi) za personalizovane doživljaje s finim restoranima.
Edukacija i obuka
Rad i učenje od kuhara Michaela Chiarella, kuhara Dominiquea Crenna i kuhara Morimota.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: San Diego, Escondido, Chula Vista i Carlsbad. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?