Giulio: italijanska večera
Bivši vlasnik restorana u Italiji, volim dijeliti svoju strast prema hrani.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Milano
Dostupno u smještaju
Večera u pravoj milanskoj kuhinji
KM118
Minimum za rezervaciju iznosi KM469
„Milanska” večera s tradicionalnim jelima i ukusima. Od klasičnog žutog rižota do cotoletta 'alla milanese' ili, bolje rečeno , oyssobuco in gumolata.
Ukus regija Italije
KM118
Minimum za rezervaciju iznosi KM469
Žuti rižoto, tipično jelo milanske kuhinje i tako dalje s italijanskim regionalnim specijalitetima: od treneta do genovske pesta i 'scialatielli' do morskih plodova na Amalfijskoj obali. Jelovnik koji varira u godišnjim dobima s predstavljanjem tipičnih jela italijanske regionalne kuhinje i tekućom sezonom.
Lume di candela
KM177
Minimum za rezervaciju iznosi KM352
Za večeru koja kombinuje okuse, boje, atmosferu. Idealno za par, idealno u bilo kojoj dobi. Naziv doživljaja, tete, predstavlja suštinu prijedloga. Poseban, gurmanski meni pun delikatnih napomena.
Možete poslati poruku domaćinu (Ratatouillechef) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Studirala sam kulinarstvo, radila u inostranstvu i imala sam vlastiti restoran.
Postignuće u karijeri
Čast mi je što su me novinari prepoznali za svoj rad kao ličnog kuhara.
Edukacija i obuka
Nakon kurseva, imao sam praktično iskustvo u restoranima u Evropi.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Milano. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM177
Minimum za rezervaciju iznosi KM352
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?