Privatni kuhar Christopher LaMagna
Pouzdano i pristupačno gostoprimstvo s godinama iskustva. Moj tim i ja pružamo samo najbolje sastojke, uslugu i čišćenje.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: New York City
Dostupno u smještaju
Degustacijski meni s 4 kursa
KM295
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.345
Salata, tjestenina, izbor mesa/ili morskih plodova i desert. Možemo zajedno organizovati jelovnik. Sve se kuha na licu mjesta. Sve je sezonsko i lokalno. Svi jelovnici su prilagođeni vašim potrebama za zabavama.
Porodični stil
KM337
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.018
Izgradite vlastiti Meny iz unaprijed postavljenog sezonskog menija. Sve je posluženo u porodičnom stilu usred stola. Održava goste u interakciji jedni s drugima dijeleći jedni s drugima
Degustacijski meni s 5 kurseva
KM379
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.018
Salata, tjestenina, morski plodovi, meso i desert. Možemo zajedno organizovati jelovnik. Sve se kuha na licu mjesta. Sve je sezonsko i lokalno. Svi jelovnici su prilagođeni vašim potrebama za zabavama.
Možete poslati poruku domaćinu (Christopher) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
18 godina iskustva
Glavni kuhar Babylon Mercantile
Vrhunski kuhar Barrique Kitchen & Wine Bar
Postignuće u karijeri
On Newsday, Channel 12 News, New York Post.
Edukacija i obuka
Diploma kulinarske umjetnosti Auguste Escoffier
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: New York City. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 40 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM295
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.345
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




