Fuzijska kuhinja koju priprema Ela
Kuhanje u kuhinjama s Michelinovom zvjezdicom usavršilo je moje vještine u peruansko-nikkei i fuzijskoj kuhinji.
Automatski prevedeno
Osoba za catering u gradu: Barcelona
Dostupno u smještaju
Istraživanje Perua
KM118 KM118 po gostu
Obrok peruanskih okusa znači stvaranje jela koja koriste bilje, začine, sastojke i tehnike koje se nalaze na obali, visoravnima i u džungli. Kuhinja je proslava boja i ukusa jedne zemlje.
Meni za degustaciju tapasa
KM157 KM157 po gostu
Podijelite izbor od 8 tapasa, nudeći svestrano kulinarsko putovanje koje gostima omogućava da uživaju u dinamičnom obroku koji oduševljava osjetila.
Gurmanski restorani
KM294 KM294 po gostu
Ovaj gastronomski paket u smještaju sadrži menije sa sezonskim i lokalnim sastojcima, zajedno s vinskim kombinacijama. Kulinarsko pripovijedanje se lako odvija kao dio obroka, a praktični, interaktivni trenuci mogu se unaprijed dogovoriti.
Možete poslati poruku domaćinu (Ela) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
7 godina iskustva
Radio sam u japansko-peruanskom restoranu Pakta i restoranu ABaC u Barceloni koji ima Michelinovu zvjezdicu.
Postignuće u karijeri
U restoranu Cevichería Callao u Holandiji vodio sam kuhinju u kojoj su se pripremala prava peruanska jela.
Edukacija i obuka
Završio sam profesionalne studije u Baskijskom kulinarskom centru u San Sebastiánu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Barcelona. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM118 Od KM118 po gostu
Besplatno otkazivanje
Osobe za catering na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




