Asados y parrilladas argentinas por Sebastian
Kuhala sam meso s roštilja za događaje do 500 osoba u tri zemlje.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Barcelona
Dostupno u smještaju
Tradicionalni roštilj
KM274 po gostu
Ovaj meni se igra s rezovima na žaru kao što su pečeni ili široki asado, ružmarin i salata od krompira, kao i usluga porodičnog okupljanja. Kuha se s drvima za ogrjev i ugljem kako bi se poboljšao ukus.
Degustacija u vatri
KM323 po gostu
Ova opcija uključuje izbor komada mesa s roštilja koje možete podijeliti: chorizo criollo s chimichurri i kreolskim salsama, dasku za degustaciju provolona i jedan od patagonskih chuletóna, pored siromilla, asado ancho i garnishes.
Cortes madurados y wagyu
KM362 po gostu
Argentinski i evropski sudovi su kombinovani u ovom prijedlogu. Uključuje tartar govedine s teriyaki salsom kao entrante fred, nakon čega slijede chuletón gallego madurado, but argentinski novillo i galicijski volov. Zatvaranje je japanski A5 wagyu tataki na čapi koji je trenutno napravljen.
Možete poslati poruku domaćinu (Sebastián) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
50 godina iskustva
Preuredila sam svoj stil drvetom i ugljem i pripremila kuhanje uživo za više od 500 ljudi.
Postignuće u karijeri
Godine 2024. pokrenuo sam catering za kuhanje vatre s uslugom roštiljanja uživo.
Edukacija i obuka
Učio sam u kuhinjama iz Italije, Argentine i Španije počevši od 2003. godine.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Barcelona. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM274 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.643
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?