Lior: druženja uz branč i slastičarski specijaliteti
Privatni slastičar s klasičnom obukom i klijentelom influensera.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Miami
Dostupno u smještaju
Pariški brunch
KM84
Francuski branč s palačinkama Suzette, ručno izrađenim pecivima od kardamoma i sezonskim kolačima. Ova usluga donosi opuštenu eleganciju i ukus na stol, a idealna je opcija i za posebne prilike ili za opuštena jutra u Miamiju.
Namaz za proslave
KM93
Set za desert koji je savršen za rođendane, prijedloge ili samo za uživanje. Potpuno isporučen, sadrži prepoznatljivu tortu i odgovarajuće gurmanske kolače. Dodatne nadogradnje su dostupne za dodatno blistavo.
Slatka večer
KM101
Intimni trenutak inspirisan francuskim kafićima, ova opcija sadrži pet delikatnih zalogaja, uključujući kolače, kolačiće i pecivo s maslacem. Lagan, elegantan i savršen za opuštanje uz razgovor.
Možete poslati poruku domaćinu (Lior) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
4 godine iskustva
Radio sam kao privatni slastičar na događajima širom Miamija i Hamptonsa.
Postignuće u karijeri
Izradila sam prepoznatljive rolnice s cimetom za brojne klijente influensera.
Edukacija i obuka
Studirala sam klasičnu francusku kuhinju i pravljenje peciva u Parizu (Francuska).
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Miami i Miami Beach. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM84
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




