Piccolina Events - Chef Pedro
Mediteranski inspirisano, domaće, kvalitetni sastojci, moderne tehnike.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Fréjus
Dostupno u smještaju
Bistro 2025
KM216
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.271
Otkrijte naš meni za 2025. godinu sa goveđim tartarom, listom za glavno jelo i creme brule za desert. Profinjen izbor za nezaboravan ljetni doživljaj objedovanja.
Fish Fusion 2025
KM265
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.271
Otkrijte naš jelovnik za 2025. godinu sa lososom u stilu sashimi Nobu kao predjelom, kozicama na žaru kao glavnim jelom i tortom od crvenog voća za desert. Profinjen izbor za nezaboravan kulinarski doživljaj.
Potpis 2025
KM294
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.271
Otkrijte naš meni za 2025. godinu sa Carpaccio de Barom kao predjelom, Rossini odreskom kao glavnim jelom i Poire pocheom kao desertom. Profinjen izbor za nezaboravan ljetni doživljaj objedovanja.
Privatni kuhar
KM1.370
Privatni kuhar, polupansion ili puni pansion, 2 ili 3 obroka dnevno,
dostupno dnevno, sedmično ili mjesečno
Možete poslati poruku domaćinu (Pedro) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
20 godina u ugostiteljstvu; više od 10 godina kreiranja privatnih i korporativnih događaja.
Postignuće u karijeri
Osnivač i izvršni kuhar Piccolina Events, poznat po zadovoljstvu klijenata.
Edukacija i obuka
Diplomirao trgovinu na Univerzitetu u Westminsteru; naučio kuhati od porodice.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Fréjus, Draguignan, Saint-Raphaël i Mandelieu-La Napoule. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM294
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.271
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





