Degustacija afro-kreolskih jela u Neutral Groundu
Degustacijski meni iz restorana Neutral Ground i kuhara Kenyatta Ashforda je odlično iskustvo jer je to više od običnog obroka. To je probrano putovanje kroz historiju, kulturu i ukus.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Chattanooga
Dostupno u smještaju
Grickalice/ predjela za zabave
KM77 KM77 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM849
Meni grickalica za zabave Neutral Ground donosi odvažan, duševit okus na svako okupljanje. Uživajte u slajderima s dimljenim gljivama, vrućim kobasicama ili mesnim okruglicama, kao i mini dimljenim mesnim okruglicama od prsa i dimljenim pilećim krilcima sa svježim povrćem i domaćim sosovima. Uronite u dimljeni francuski umak od luka s čipsom ili Zaulook, sjevernoafrički umak od pečenog patlidžana i paradajza poslužen s ručno pravljenom pitom. Savršeno za dijeljenje, grickanje i zajedničko slavljenje.
Sezonski porodični obroci
KM85 KM85 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM637
Sezonski porodični obroci u restoranu Neutral Ground nude topao, zajednički doživljaj objedovanja inspirisan tradicijama zapadne Afrike i New Orleansa. Svaki rotirajući meni sadrži sezonske proizvode, sporo kuhano meso, plodove mora iz Zaljeva i odvažne, duševne ukuse. Osmišljeni za okupljanja i proslave, ovi obroci okupljaju ljude oko zajedničkih jela koja ističu obilje sezone i radost povezivanja kroz hranu. Primjeri: bujon od crvene ribe, ganski crveni pirinač i jollof riža.
Degustacija afro-kreolskih jela u 5 koraka
KM128 KM128 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM849
Naša afro-kreolska degustacija od 5 jela je kulinarsko putovanje koje slavi odvažne, duševne okuse zapadne Afrike i New Orleansa. Svako jelo je kreirao kuhar Kenyatta Ashford kako bi odali počast svom nasljeđu, spajajući tradicionalne sastojke i tehnike sa savremenom prezentacijom. Očekujte živopisna jela koja pričaju priču, od dimljenih, začinjenih predjela do bogatih glavnih jela i inventivnih deserta koji odražavaju slatke tradicije kreolske kuhinje.
Možete poslati poruku domaćinu (Kenyatta) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
17 godina iskustva
Kuhar/vlasnik restorana Neutral Ground Chattanooga, koji služi modernu afro-kreolsku kuhinju
Postignuće u karijeri
Pobjednik emisije Chopped na kanalu Food Network 2021. godine, epizoda Time Capsule Food of the 90's
Edukacija i obuka
A.O.S. Diplomirani student Američkog kulinarskog instituta u Hyde Parku, s počastima
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Chattanooga, Hixson, Red Bank i East Ridge. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM85 Od KM85 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM637
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




