Večerajte uz CulinAri_elle

Putovanje u 14 zemalja (i više) otkrilo mi je čar stvaranja jestive umjetnosti za one koji dijele istu ljubav prema hrani iz cijelog svijeta.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju

Filipinska borba za hranu

KM256 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.022
Izvorno ukorijenjena u filipinskoj vojsci, borba za hranu je tradicionalna zajednička gozba gdje se hrana postavlja na listove banane i uživa u „Kamayan” stilu (golim rukama), bez pribora ili tanjura. Ovaj meni sadrži obilje mesa sa roštilja, morskih plodova, riže, tropskog voća i umaka. Svečano i duboko kulturno, to je živopisno zajedničko iskustvo koje zbližava ljude kroz hranu koja simbolizira jedinstvo, druželjubivost i jednakost.

Brunch i cvijeće

KM305 
Minimum za rezervaciju iznosi KM610
Mirna gozba sredinom jutra osmišljena da nježno probudi i nahrani tijelo - tost od nektarina i kozjeg sira, rustikalne peciva s dimljenim lososom, pršut i arugula jaja benedikt, francuski tost s kroasanima, vafli od kiselog tijesta i, naravno, dobar stari avokado sa sunčanim jajima. Svaka grupa može odabrati do tri različita jela iz gore navedene ponude, koja će se posluživati u odgovarajućim količinama za vašu grupu. Svi brančevi su popraćeni raznim organskim, sezonskim voćem.

Romantični stol za dvoje

KM452 
Minimum za rezervaciju iznosi KM766
Obrok od četiri slijeda koji se sastoji od supe, predjela, glavnog jela i deserta. 1.) Delikatno ukusan biskvit od škampa s plavim rakovima, dagnjama i stranom krostinija; 2.) predjelo za kolače od rakova s tarragon remoulade, mesclun sa sezonskim voćem i smanjenjem balzamika; 3.) 6 oz wagyu NY striptiz odrezak s tartufima beurre blank i pana prženim selenom; 4.) mille palačinke napunjene đumbirom, kardamomom i pistachiom. Savršeno za intimnu večer za pamćenje.

Nabodalo za predjela

KM452 
Minimum za rezervaciju iznosi KM851
Nudimo elegantnu ploču za meso sa odležanim sirevima, sušenim mesom i sezonskim prilozima; grickalice kao što su dimljeni losos, krastavci, kokteli od škampa, goveđi file sa crostinijem i pečeni paradajz sa bruschettom.

Surfanje i more

KM452 
Minimum za rezervaciju iznosi KM903
Luksuzno uparivanje nježnog američkog Wagyu New York stripa, pečenog na vašu željenu temperaturu, i zlatnih repova jastoga u panko korici, završeno bijelim maslacem od yuzu tartufa. Posluženo uz hrskavu Cezar salatu i za kraj topli puding od hljeba preliven kompotom od guave i kuglicom mascarpone sladoleda.

Moderna jugoistočnoazijska

KM452 
Minimum za rezervaciju iznosi KM903
Odvažno i živopisno putovanje od 4 slijeda inspirisano bogatim okusima perananske kuhinje, gdje se susreću svježe bilje, začini i savremena tehnika. Od Yum Khai Dao (hrskave salate od jaja) i svilenkastog tofua od vjekovnog jajeta, do 72-satnog goveđeg rebarca i ljepljive riže od crvenog graha i manga, svako jelo iznova osmišljava tradiciju modernom elegancijom.
Možete poslati poruku domaćinu (Arielle Nicole) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
14 godina iskustva
Pomoćnik kuhara u Nobu Beverly Hillsu.
Postignuće u karijeri
Privatni kuhar poznatih ličnosti | Glavni kuhar | Michelin i Bib Gourmand | 15 godina iskustva
Edukacija i obuka
Diploma iz menadžmenta hotela, restorana i ustanova, smjer kulinarske umjetnosti.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM305 
Minimum za rezervaciju iznosi KM610
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Večerajte uz CulinAri_elle

Putovanje u 14 zemalja (i više) otkrilo mi je čar stvaranja jestive umjetnosti za one koji dijele istu ljubav prema hrani iz cijelog svijeta.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju
KM305 
Minimum za rezervaciju iznosi KM610
Besplatno otkazivanje

Filipinska borba za hranu

KM256 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.022
Izvorno ukorijenjena u filipinskoj vojsci, borba za hranu je tradicionalna zajednička gozba gdje se hrana postavlja na listove banane i uživa u „Kamayan” stilu (golim rukama), bez pribora ili tanjura. Ovaj meni sadrži obilje mesa sa roštilja, morskih plodova, riže, tropskog voća i umaka. Svečano i duboko kulturno, to je živopisno zajedničko iskustvo koje zbližava ljude kroz hranu koja simbolizira jedinstvo, druželjubivost i jednakost.

Brunch i cvijeće

KM305 
Minimum za rezervaciju iznosi KM610
Mirna gozba sredinom jutra osmišljena da nježno probudi i nahrani tijelo - tost od nektarina i kozjeg sira, rustikalne peciva s dimljenim lososom, pršut i arugula jaja benedikt, francuski tost s kroasanima, vafli od kiselog tijesta i, naravno, dobar stari avokado sa sunčanim jajima. Svaka grupa može odabrati do tri različita jela iz gore navedene ponude, koja će se posluživati u odgovarajućim količinama za vašu grupu. Svi brančevi su popraćeni raznim organskim, sezonskim voćem.

Romantični stol za dvoje

KM452 
Minimum za rezervaciju iznosi KM766
Obrok od četiri slijeda koji se sastoji od supe, predjela, glavnog jela i deserta. 1.) Delikatno ukusan biskvit od škampa s plavim rakovima, dagnjama i stranom krostinija; 2.) predjelo za kolače od rakova s tarragon remoulade, mesclun sa sezonskim voćem i smanjenjem balzamika; 3.) 6 oz wagyu NY striptiz odrezak s tartufima beurre blank i pana prženim selenom; 4.) mille palačinke napunjene đumbirom, kardamomom i pistachiom. Savršeno za intimnu večer za pamćenje.

Nabodalo za predjela

KM452 
Minimum za rezervaciju iznosi KM851
Nudimo elegantnu ploču za meso sa odležanim sirevima, sušenim mesom i sezonskim prilozima; grickalice kao što su dimljeni losos, krastavci, kokteli od škampa, goveđi file sa crostinijem i pečeni paradajz sa bruschettom.

Surfanje i more

KM452 
Minimum za rezervaciju iznosi KM903
Luksuzno uparivanje nježnog američkog Wagyu New York stripa, pečenog na vašu željenu temperaturu, i zlatnih repova jastoga u panko korici, završeno bijelim maslacem od yuzu tartufa. Posluženo uz hrskavu Cezar salatu i za kraj topli puding od hljeba preliven kompotom od guave i kuglicom mascarpone sladoleda.

Moderna jugoistočnoazijska

KM452 
Minimum za rezervaciju iznosi KM903
Odvažno i živopisno putovanje od 4 slijeda inspirisano bogatim okusima perananske kuhinje, gdje se susreću svježe bilje, začini i savremena tehnika. Od Yum Khai Dao (hrskave salate od jaja) i svilenkastog tofua od vjekovnog jajeta, do 72-satnog goveđeg rebarca i ljepljive riže od crvenog graha i manga, svako jelo iznova osmišljava tradiciju modernom elegancijom.
Možete poslati poruku domaćinu (Arielle Nicole) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
14 godina iskustva
Pomoćnik kuhara u Nobu Beverly Hillsu.
Postignuće u karijeri
Privatni kuhar poznatih ličnosti | Glavni kuhar | Michelin i Bib Gourmand | 15 godina iskustva
Edukacija i obuka
Diploma iz menadžmenta hotela, restorana i ustanova, smjer kulinarske umjetnosti.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?