Taste Inn, vlasnik Daniel Rodriguez, sommelier i kuhar
Kao sommelier i edukator, donosim znanje, toplinu i kreativnost na svaki sto, osmišljavajući privatne večere s kuharima koje su interaktivne, kulturne i nezaboravne.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Mexico City
Dostupno u smještaju
Uparivanje jela s cevicheom u meniju restorana Taste Inn
KM371 KM371 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.482
Meni i uparivanja:
Pjenušavo vino za dobrodošlicu. 1) Ceviche od škampa (interaktivno) pripremljen sa šefom kuhinje Alfredom, učeći kako se škampi spremaju u limeti i sosovima. 2) Huachinango s Huitlacocheom, jedinstvena fuzija kopna i mora. 3) Koktel od škampa s mole sosom, spajanje morskih plodova i tradicije. 4) Toro Ceviche, bogat i uravnotežen. Intermezzo: Mamey sorbet, svježe napravljen našom mašinom. 5) Ceviche od lososa, delikatan i svijetao. Desert: Zapote Negro Sorbet, također svježe napravljen. Sva jela su uparena s vinom, meskalom i sakeom
Možete poslati poruku domaćinu (Daniel) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
13 godina iskustva
Somelijer za vino, žestoka pića i meskal, osnivač ASI-ja, s više od 2.300 recenzija na Airbnbu s prosječnom ocjenom 4,96.
Postignuće u karijeri
Osnivač Agave Spirits Institutea, prve škole za sommelier za meskal na svijetu
Edukacija i obuka
Certificirani sommelier vina i majstor agavinih žestokih pića, osnivač Instituta za agavina žestoka pića
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Mexico City. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM371 Od KM371 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.482
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?


