Kuhar kao u restoranu, ali kod kuće

Moja jela su uvijek osmišljena i istražena na osnovu sezonskih sirovina, uglavnom direktno iz vrta naše farme u blizini Rima.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju

Apericena

KM59 KM59 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Ovaj prijedlog uključuje nekoliko grickalica pripremljenih prema zahtjevima kupaca. Obično uključuje: • Kifla od sezama punjena pecorino fondueom i sezonskim povrćem • Vitello tonnato s govedinom i friariellijem • Pappa al pomodoro, hobotnica i stracciatella • Cannelloni Le Radiche s 3 paradajza

Degustacijski meni

KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.408
Ovaj prijedlog uključuje 7 kurseva, od kojih: • 3 predjela • 1 predjelo • 1 prvi kurs s domaćom tjesteninom od jaja • 1 glavno jelo • 1 desert • Domaći hljeb Meni može varirati u zavisnosti od sezonskih proizvoda, a uvijek se može dogovoriti s kupcem na osnovu ličnih ukusa ili netrpeljivosti.
Možete poslati poruku domaćinu (Paolo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
9 godina iskustva
Putovao sam Evropom kao kuhar za MotoGP tim 2023. godine.
Postignuće u karijeri
Otvorio sam svoj restoran u rimskom selu.
Edukacija i obuka
Hotelijerska diploma na I.T. Giacomo Leopardi Stručna sprema u CIOFS Lazio.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Rim. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM59 Od KM59 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kuhar kao u restoranu, ali kod kuće

Moja jela su uvijek osmišljena i istražena na osnovu sezonskih sirovina, uglavnom direktno iz vrta naše farme u blizini Rima.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju
KM59 Od KM59 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Besplatno otkazivanje

Apericena

KM59 KM59 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM587
Ovaj prijedlog uključuje nekoliko grickalica pripremljenih prema zahtjevima kupaca. Obično uključuje: • Kifla od sezama punjena pecorino fondueom i sezonskim povrćem • Vitello tonnato s govedinom i friariellijem • Pappa al pomodoro, hobotnica i stracciatella • Cannelloni Le Radiche s 3 paradajza

Degustacijski meni

KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.408
Ovaj prijedlog uključuje 7 kurseva, od kojih: • 3 predjela • 1 predjelo • 1 prvi kurs s domaćom tjesteninom od jaja • 1 glavno jelo • 1 desert • Domaći hljeb Meni može varirati u zavisnosti od sezonskih proizvoda, a uvijek se može dogovoriti s kupcem na osnovu ličnih ukusa ili netrpeljivosti.
Možete poslati poruku domaćinu (Paolo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
9 godina iskustva
Putovao sam Evropom kao kuhar za MotoGP tim 2023. godine.
Postignuće u karijeri
Otvorio sam svoj restoran u rimskom selu.
Edukacija i obuka
Hotelijerska diploma na I.T. Giacomo Leopardi Stručna sprema u CIOFS Lazio.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Rim. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?