Fina jela za objedovanje u Jairu
Dobila sam Sol Repsol i radila sam u restoranu s Michelinovom zvjezdicom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Madrid
Dostupno u smještaju
Meni restorana Canalla
KM128 KM128 po gostu
Počnite s predjelom i nastavite s predjelom, glavnim jelom i desertom. Četiri kursa kombinuju tehniku i kreativnost s odabranim proizvodima koji unose intenzitet i svježinu u prijedlog.
Tradicionalni španski meni
KM157 KM157 po gostu
Ova sesija s 5 jela uključuje 2 predjela, predjelo, glavno jelo i desert. Svaka priprema odaje počast kuhinji zemlje, napravljenoj od savremenih tehnika i odabranih sirovina. Prati ga vino i piće.
Nomadski meni
KM235 KM235 po gostu
Uživajte u 6 propusnica koje se sastoje od 3 predjela, predjela, glavnog jela i deserta. Ova opcija istražuje okuse različitih kultura s najsuvremenijim tehnikama i sezonskim proizvodima. U kombinaciji je s vinima i pićima koja poboljšavaju svako jelo.
Možete poslati poruku domaćinu (Jairo) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
13 godina iskustva
Radio je u prestižnim kuhinjama, kao što su Dstage i Luke, i upravljao kulinarskim projektima.
Postignuće u karijeri
Dobila sam Sol Repsol i učestvovala u dobijanju Michelinove zvjezdice.
Edukacija i obuka
Studirala sam u hotelu Escuela de Madrid i magistrirala u Baskijskom kulinarskom centru.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Madrid. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM128 Od KM128 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




