Stuart: kreativni jelovnici za degustaciju
Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Bistronomski meni
KM178 KM178 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM782
Francuska bistro večera po mjeri.
Gurmanski meni
KM265 KM265 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM782
Prepustite se izboru kreativnih jela pripremljenih od sezonskih proizvoda.
Gurmanski meni i magija
KM480 KM480 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM3.912
Želite li provesti nevjerovatnu noć vani?
Dolazimo u vaš dom s jedinstvenim konceptom: privatnim kuharom koji priprema meni po mjeri samo za vas i mađioničarem-mentalistom koji pruža uslugu dok obmanjuje vaše goste iskustvima koja oduzimaju pamet. Okusi, misterija, emocije: stvaramo večer koja je nevjerovatna i o kojoj se dugo priča.
Možete poslati poruku domaćinu (Stuart) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Moja strast me je odvela od Pariza do Tokija, Berlina i Bangkoka.
Postignuće u karijeri
Radio sam za direktore IBM France, Moët & Chandon, Dior, Loewe i druge.
Edukacija i obuka
Proučavala sam KAPU za kuhanje na EPMT-u i naučila se u pirenejskom vinu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 3 recenzije
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Pariz, Boulogne-Billancourt, Neuilly-sur-Seine i Vitry-sur-Seine. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM265 Od KM265 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM782
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




