Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u La Table de Cybèleu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju

Degustacija vrtlara na tržnici

KM293 po gostu
Ovaj meni, s akcentom trenutka, prikazuje jednostavne sastojke na meniju, ali se uvijek tumači na kreativan način. Organizovan je u 4 faze, predjelo, predjelo, glavno jelo i desert, a nudi, na primjer, morskog pauka, tartleta od paradajza, tapenade i heljde, varijaciju oko cedra, bisernog oslića, finansijera s maslacem od lješnjaka i flambé mirabellesom.

Prestiž menija

KM391 po gostu
Oko prestižnih i rijetkih sastojaka, ovaj 4-taktni gurmanski trenutak nudi, na primjer, morskog pauka, biskvit od šafrana, Saint-Jacques i njihov suhi bonite dashi, guanciale i chimichuri govedinu, porcini gljive sa žutim vinom, dimljeni langoustine, turbot s kombuom i limunom u teksturama, finansijski maslac od lješnjaka.
Možete poslati poruku domaćinu (Stanislas) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Oduševljen hranom, izgradio sam svoje putovanje između Australije i Sjedinjenih Američkih Država.
Postignuće u karijeri
Zahvaljujući svojoj firmi, uspio sam raditi na ličnosti.
Edukacija i obuka
Pohađao sam 3 i po godine treninga u školi kuhanja u Melburnu u Australiji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM293 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kreativni sto u društvu Stanislasa

Radio sam širom svijeta, a nedavno i u La Table de Cybèleu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Od KM293 po gostu
Besplatno otkazivanje

Degustacija vrtlara na tržnici

KM293 po gostu
Ovaj meni, s akcentom trenutka, prikazuje jednostavne sastojke na meniju, ali se uvijek tumači na kreativan način. Organizovan je u 4 faze, predjelo, predjelo, glavno jelo i desert, a nudi, na primjer, morskog pauka, tartleta od paradajza, tapenade i heljde, varijaciju oko cedra, bisernog oslića, finansijera s maslacem od lješnjaka i flambé mirabellesom.

Prestiž menija

KM391 po gostu
Oko prestižnih i rijetkih sastojaka, ovaj 4-taktni gurmanski trenutak nudi, na primjer, morskog pauka, biskvit od šafrana, Saint-Jacques i njihov suhi bonite dashi, guanciale i chimichuri govedinu, porcini gljive sa žutim vinom, dimljeni langoustine, turbot s kombuom i limunom u teksturama, finansijski maslac od lješnjaka.
Možete poslati poruku domaćinu (Stanislas) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Oduševljen hranom, izgradio sam svoje putovanje između Australije i Sjedinjenih Američkih Država.
Postignuće u karijeri
Zahvaljujući svojoj firmi, uspio sam raditi na ličnosti.
Edukacija i obuka
Pohađao sam 3 i po godine treninga u školi kuhanja u Melburnu u Australiji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?