Kreativni sto u društvu Stanislasa
Radio sam širom svijeta, a nedavno i u La Table de Cybèleu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Degustacija vrtlara na tržnici
KM293 po gostu
Ovaj meni, s akcentom trenutka, prikazuje jednostavne sastojke na meniju, ali se uvijek tumači na kreativan način. Organizovan je u 4 faze, predjelo, predjelo, glavno jelo i desert, a nudi, na primjer, morskog pauka, tartleta od paradajza, tapenade i heljde, varijaciju oko cedra, bisernog oslića, finansijera s maslacem od lješnjaka i flambé mirabellesom.
Prestiž menija
KM391 po gostu
Oko prestižnih i rijetkih sastojaka, ovaj 4-taktni gurmanski trenutak nudi, na primjer, morskog pauka, biskvit od šafrana, Saint-Jacques i njihov suhi bonite dashi, guanciale i chimichuri govedinu, porcini gljive sa žutim vinom, dimljeni langoustine, turbot s kombuom i limunom u teksturama, finansijski maslac od lješnjaka.
Možete poslati poruku domaćinu (Stanislas) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Oduševljen hranom, izgradio sam svoje putovanje između Australije i Sjedinjenih Američkih Država.
Postignuće u karijeri
Zahvaljujući svojoj firmi, uspio sam raditi na ličnosti.
Edukacija i obuka
Pohađao sam 3 i po godine treninga u školi kuhanja u Melburnu u Australiji.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM293 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?