TERREs Catering Flexitarien Paris
TERRE-ovi kombinuju gastronomsku i CSR posvećenost promovišući organske biljne proizvode, istovremeno integrišući sastojke životinjskog porijekla iz francuskih sektora koji poštuju žive.
Automatski prevedeno
Osoba za catering u gradu: Mareau-aux-Bois
Dostupno u smještaju
Aperitiv koktel
KM47 po gostu
6 ukusnih/slatkih zalogaja po gostu
Dostava pripremljena na pladnjevima za jednokratnu upotrebu
Koktel ručak
KM108 po gostu
Koktel ekvivalentan 18 zalogaja po gostu
4 ukusna predjela, 1 mini sendvič, 1 salata, 1 toplo jelo ili 1 rolnica od jastoga i 3 slatka predjela
Dostava pripremljena na pladnjevima za jednokratnu upotrebu
Gastronomski koktel
KM137 po gostu
Koktel ekvivalentan 22 zalogaja po gostu
15 ukusnih zalogaja, 3 vruća slana zalogaja i 4 slatka zalogaja
Dostava pripremljena na pladnjevima za jednokratnu upotrebu
Bistronomija
KM186 po gostu
Obroci za sjedenje
4 predjela, predjelo, glavno jelo i desert
Šef(i)
Možete poslati poruku domaćinu (Davy) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
6 godina iskustva
300 koktela i večera svake godine u Parizu i njegovim obližnjim predgrađima.
Edukacija i obuka
3 Eko stolni makaroni i laboratorija za proizvodnju prema važećim HACCP standardima
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Mareau-aux-Bois, Réclainville, La Chapelle-d'Aunainville i Saint-Martin-des-Champs. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM47 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM939
Besplatno otkazivanje
Osobe za catering na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?