Tobijeve kuhinjske sesije

Moja kulinarska filozofija je ukorijenjena u sezonalnosti, vođena globalnim uticajima, tehnikom na nivou Michelina i odgojem oblikovanim okeanom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Brooklyn
Dostupno u smještaju

Sesija u kuhinji: Radionica o ukusima

KM161 KM161 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM590
Senzorna radionica na kojoj ću gostima pokazati kako da kreiraju prilagođeno ulje od čilija, sol za završnu obradu, marinadu i prilagođeni preljev.

Kuhinjska sesija: Preuzimanje frižidera

KM169 KM169 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM337
Spontana, kreativna večera koju vodi kuhar, a koja smanjuje otpad koristeći ono što već imate. Preuzimanje frižidera je jedinstveno kulinarsko iskustvo u kojem se pojavljujem, istražujem vaš frižider i ostavu, dodajem nekoliko svježih sastojaka koje donosim i pretvaram sve što je tamo u ukusan i hranjiv obiteljski obrok.

Sesija u kuhinji: porodični stil

KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.686
Gastronomsko iskustvo izgrađeno oko velikodušnih porcija i odvažnih okusa. Kuhat ću u vašoj kuhinji i posluživati sve na opušten i nepretenciozan način. Zamislite sezonsko povrće, glavna jela koja ostavljaju utisak, živopisne priloge, sosove i poseban desert. Svako jelo je osmišljeno tako da se može dijeliti i da bude obilno. Vodit ću doživljaj, predstavljati jela i dijeliti priče o putovanju od koncepta do tanjira.

Sesija u kuhinji: 5 jela

KM371 KM371 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.686
Lični doživljaj objedovanja u vašem smještaju, koji vodi kuhar. Kuhinjska seansa je moj pogled na intimnu večeru u stilu restorana. Pet vrsta hrane pripremljenih je pred vama, posluženih s preciznošću i lakoćom i toplinom večernje zabave. Gosti dobijaju najbolje od oba svijeta: opuštenu atmosferu i vještinu kuhara.
Možete poslati poruku domaćinu (Tobi) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
7 godina iskustva
Ja sam kuhar/suosnivač ARLO Communal, s kulinarskim iskustvom u njujorškom restoranu (1*) Estela.
Postignuće u karijeri
Globalni doživljaj s kuharima u Parizu, Firenci, Lisabonu, Maroku, Meksiku i na Bahamima.
Edukacija i obuka
Kuhar sa 7 godina iskustva oblikovan raznolikom australijskom kulturom hrane vođenom sastojcima.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Brooklyn, The Bronx, Newark i Jersey City. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM169 Od KM169 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM337
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Tobijeve kuhinjske sesije

Moja kulinarska filozofija je ukorijenjena u sezonalnosti, vođena globalnim uticajima, tehnikom na nivou Michelina i odgojem oblikovanim okeanom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Brooklyn
Dostupno u smještaju
KM169 Od KM169 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM337
Besplatno otkazivanje

Sesija u kuhinji: Radionica o ukusima

KM161 KM161 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM590
Senzorna radionica na kojoj ću gostima pokazati kako da kreiraju prilagođeno ulje od čilija, sol za završnu obradu, marinadu i prilagođeni preljev.

Kuhinjska sesija: Preuzimanje frižidera

KM169 KM169 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM337
Spontana, kreativna večera koju vodi kuhar, a koja smanjuje otpad koristeći ono što već imate. Preuzimanje frižidera je jedinstveno kulinarsko iskustvo u kojem se pojavljujem, istražujem vaš frižider i ostavu, dodajem nekoliko svježih sastojaka koje donosim i pretvaram sve što je tamo u ukusan i hranjiv obiteljski obrok.

Sesija u kuhinji: porodični stil

KM304 KM304 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.686
Gastronomsko iskustvo izgrađeno oko velikodušnih porcija i odvažnih okusa. Kuhat ću u vašoj kuhinji i posluživati sve na opušten i nepretenciozan način. Zamislite sezonsko povrće, glavna jela koja ostavljaju utisak, živopisne priloge, sosove i poseban desert. Svako jelo je osmišljeno tako da se može dijeliti i da bude obilno. Vodit ću doživljaj, predstavljati jela i dijeliti priče o putovanju od koncepta do tanjira.

Sesija u kuhinji: 5 jela

KM371 KM371 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.686
Lični doživljaj objedovanja u vašem smještaju, koji vodi kuhar. Kuhinjska seansa je moj pogled na intimnu večeru u stilu restorana. Pet vrsta hrane pripremljenih je pred vama, posluženih s preciznošću i lakoćom i toplinom večernje zabave. Gosti dobijaju najbolje od oba svijeta: opuštenu atmosferu i vještinu kuhara.
Možete poslati poruku domaćinu (Tobi) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
7 godina iskustva
Ja sam kuhar/suosnivač ARLO Communal, s kulinarskim iskustvom u njujorškom restoranu (1*) Estela.
Postignuće u karijeri
Globalni doživljaj s kuharima u Parizu, Firenci, Lisabonu, Maroku, Meksiku i na Bahamima.
Edukacija i obuka
Kuhar sa 7 godina iskustva oblikovan raznolikom australijskom kulturom hrane vođenom sastojcima.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Brooklyn, The Bronx, Newark i Jersey City. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?