Časovi kuhanja alkalnog kuhara

Koristim samo sastojke iz prehrambenog vodiča dr. Sebija. Više od osam godina sam napravio više od 300 videozapisa o hrani i holističkom zdravlju i objavio deset knjiga dostupnih na Amazonu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Cleveland
Dostupno u smještaju

Čas kuhanja na bazi alkalnosti

KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM335
Izbor kolačića od pira, tjestenine bez glutena, tjestenine Kamut ili picerije. Poneću svoje tave i sastojke. Trebat će mi rerna koja se može povećati na 500F.

Alkalni brkfast, ručak i večera

KM504 
Sve je bazično veganski cijeli dan! Odnosite se prema sebi kao prema milijarderu. Putovat ću do vas sa svojim sokovnikom i svježim sastojcima. Za početak ću vam napraviti najsvježiji sok nakon čega slijede tri obroka ili deserti po vašem izboru. Morate imati rernu ako želite kolačiće, pizzu ili pitu. Detalji moraju biti unaprijed isplanirani kako bih imao vremena naručiti posebne sastojke.
Možete poslati poruku domaćinu (Douglas) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
Vlasnik restorana u Južnoj Koreji
Postignuće u karijeri
objavljeno „The Alkaline Chef: Veganski kuhar” 2022. godine.
Edukacija i obuka
naučio sam peći kada sam imao 3 godine.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Harlem Springs, Medina, Ravenna i Meadville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM335
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Časovi kuhanja alkalnog kuhara

Koristim samo sastojke iz prehrambenog vodiča dr. Sebija. Više od osam godina sam napravio više od 300 videozapisa o hrani i holističkom zdravlju i objavio deset knjiga dostupnih na Amazonu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Cleveland
Dostupno u smještaju
KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM335
Besplatno otkazivanje

Čas kuhanja na bazi alkalnosti

KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM335
Izbor kolačića od pira, tjestenine bez glutena, tjestenine Kamut ili picerije. Poneću svoje tave i sastojke. Trebat će mi rerna koja se može povećati na 500F.

Alkalni brkfast, ručak i večera

KM504 
Sve je bazično veganski cijeli dan! Odnosite se prema sebi kao prema milijarderu. Putovat ću do vas sa svojim sokovnikom i svježim sastojcima. Za početak ću vam napraviti najsvježiji sok nakon čega slijede tri obroka ili deserti po vašem izboru. Morate imati rernu ako želite kolačiće, pizzu ili pitu. Detalji moraju biti unaprijed isplanirani kako bih imao vremena naručiti posebne sastojke.
Možete poslati poruku domaćinu (Douglas) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
12 godina iskustva
Vlasnik restorana u Južnoj Koreji
Postignuće u karijeri
objavljeno „The Alkaline Chef: Veganski kuhar” 2022. godine.
Edukacija i obuka
naučio sam peći kada sam imao 3 godine.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Harlem Springs, Medina, Ravenna i Meadville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?