Živahna biljna jela marke Marcos

Potaknuo sam jedriličarski tim INEOS Britannia na njihovom putovanju na Louis Vuitton Cup 2024. godine.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Barcelona
Dostupno u smještaju

Šareni brunch na bazi biljaka

KM68 po gostu
Uživajte u živopisnom branču sa sezonskim voćem, svježim hljebom od kiselog tijesta, domaćim namazima i energičnim pićima. Idealno za one koji traže lagani, društveni i živopisni doživljaj za početak dana.

Obrok na bazi biljaka u 3 slijeda

KM108 po gostu
Ovaj meni koristi lokalne i sezonske sastojke i inspirisan je mediteranskim okusima.

Radionica kuhanja zajedno

KM127 po gostu
Ovo je praktična radionica vegetarijanske kuhinje za pripremu sezonskog obroka od 3 slijeda. Naučite jednostavne i ukusne tehnike, otkrijte korijene predaka svakog sastojka i na kraju uživajte u jelima zajedno. Ovo je zabavno, hranjivo i nezaboravno iskustvo.

Osvjetljenje obroka od 4 slijeda

KM137 po gostu
Krenite na pažljivo gastronomsko putovanje na bazi biljaka uz vegetarijanski meni od 4 slijeda i pripovijedanjem o korijenima predaka svakog jela.

Degustacijski meni na bazi biljaka

KM166 po gostu
Ovo je uzvišeni meni od 5 do 6 jela koji kombinuje tradiciju predaka s modernom veganskom kuhinjom. Ova opcija je idealna za one koji traže jedinstvenu i nezaboravnu večer.
Možete poslati poruku domaćinu (Marcos) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
10 godina iskustva
Kuhala sam širom svijeta, uključujući Španiju, Njemačku i Kanadu.
Postignuće u karijeri
Potaknuo sam jedriličarski tim INEOS Britannia na njihovom putovanju na Louis Vuitton Cup 2024. godine.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam u Sitgesu kao izvršni kuhar.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Barcelona. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM68 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Živahna biljna jela marke Marcos

Potaknuo sam jedriličarski tim INEOS Britannia na njihovom putovanju na Louis Vuitton Cup 2024. godine.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Barcelona
Dostupno u smještaju
Od KM68 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šareni brunch na bazi biljaka

KM68 po gostu
Uživajte u živopisnom branču sa sezonskim voćem, svježim hljebom od kiselog tijesta, domaćim namazima i energičnim pićima. Idealno za one koji traže lagani, društveni i živopisni doživljaj za početak dana.

Obrok na bazi biljaka u 3 slijeda

KM108 po gostu
Ovaj meni koristi lokalne i sezonske sastojke i inspirisan je mediteranskim okusima.

Radionica kuhanja zajedno

KM127 po gostu
Ovo je praktična radionica vegetarijanske kuhinje za pripremu sezonskog obroka od 3 slijeda. Naučite jednostavne i ukusne tehnike, otkrijte korijene predaka svakog sastojka i na kraju uživajte u jelima zajedno. Ovo je zabavno, hranjivo i nezaboravno iskustvo.

Osvjetljenje obroka od 4 slijeda

KM137 po gostu
Krenite na pažljivo gastronomsko putovanje na bazi biljaka uz vegetarijanski meni od 4 slijeda i pripovijedanjem o korijenima predaka svakog jela.

Degustacijski meni na bazi biljaka

KM166 po gostu
Ovo je uzvišeni meni od 5 do 6 jela koji kombinuje tradiciju predaka s modernom veganskom kuhinjom. Ova opcija je idealna za one koji traže jedinstvenu i nezaboravnu večer.
Možete poslati poruku domaćinu (Marcos) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
10 godina iskustva
Kuhala sam širom svijeta, uključujući Španiju, Njemačku i Kanadu.
Postignuće u karijeri
Potaknuo sam jedriličarski tim INEOS Britannia na njihovom putovanju na Louis Vuitton Cup 2024. godine.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam u Sitgesu kao izvršni kuhar.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Barcelona. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?