Sezonski meni šefa kuhinje Hervéa Paye

Kreiram sezonske jelovnike koji kombinuju tehniku, emocije i izuzetne proizvode, inspirisane mojim porijeklom s Reuniona, mojim putovanjima i savremenom francuskom kuhinjom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju

Meni za otkrivanje

KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Meni za otkrivanje je večera od 4 slijeda (predjelo, predjelo, glavno jelo, desert) pripremljena pred vama. Volim stvarati posebne trenutke razmjene i dijeljenja: kuvam, objašnjavam, pričam priče. Svako jelo je inspirisano mojim porijeklom s Reuniona i mojim putovanjima, između francuske kuhinje i okusa svijeta. Prijateljsko i profinjeno iskustvo, gdje tanjir postaje pravo putovanje.

Meni za potpisivanje

KM294 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.760
Gastronomsko iskustvo u 4 do 5 koraka, između profinjenosti i kreativnosti. Pred vama pripremam jela inspirisana mojim putovanjima i mojim porijeklom s Reuniona, kombinujući sezonske proizvode i egzotične detalje. Pravo putovanje za čula, gdje svako jelo priča priču.

Meni gastronomskog doživljaja

KM392 
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.347
Vrhunski doživljaj: meni od 6 specijalnih jela po mjeri. Svako jelo dizajniram prema vašim željama, za izuzetnu večeru dostojnu gurmanskog restorana, direktno u vašem domu. Kuhanje uživo, razmjene, kombinacije okusa i pažljiva prezentacija: nezaboravan trenutak između putovanja i vrhunske kuhinje.
Možete poslati poruku domaćinu (Hervé) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
2 godine iskustva
Kuhala sam uz kuhara Alexandrea Augera i obučavala ekipu na Zanzibaru
Postignuće u karijeri
Radio sam kao privatni kuhar u Francuskoj, Ibizi, Tanzaniji za privatne i profesionalne klijente
Edukacija i obuka
HACCP
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz i Lille. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Sezonski meni šefa kuhinje Hervéa Paye

Kreiram sezonske jelovnike koji kombinuju tehniku, emocije i izuzetne proizvode, inspirisane mojim porijeklom s Reuniona, mojim putovanjima i savremenom francuskom kuhinjom.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Besplatno otkazivanje

Meni za otkrivanje

KM196 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Meni za otkrivanje je večera od 4 slijeda (predjelo, predjelo, glavno jelo, desert) pripremljena pred vama. Volim stvarati posebne trenutke razmjene i dijeljenja: kuvam, objašnjavam, pričam priče. Svako jelo je inspirisano mojim porijeklom s Reuniona i mojim putovanjima, između francuske kuhinje i okusa svijeta. Prijateljsko i profinjeno iskustvo, gdje tanjir postaje pravo putovanje.

Meni za potpisivanje

KM294 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.760
Gastronomsko iskustvo u 4 do 5 koraka, između profinjenosti i kreativnosti. Pred vama pripremam jela inspirisana mojim putovanjima i mojim porijeklom s Reuniona, kombinujući sezonske proizvode i egzotične detalje. Pravo putovanje za čula, gdje svako jelo priča priču.

Meni gastronomskog doživljaja

KM392 
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.347
Vrhunski doživljaj: meni od 6 specijalnih jela po mjeri. Svako jelo dizajniram prema vašim željama, za izuzetnu večeru dostojnu gurmanskog restorana, direktno u vašem domu. Kuhanje uživo, razmjene, kombinacije okusa i pažljiva prezentacija: nezaboravan trenutak između putovanja i vrhunske kuhinje.
Možete poslati poruku domaćinu (Hervé) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
2 godine iskustva
Kuhala sam uz kuhara Alexandrea Augera i obučavala ekipu na Zanzibaru
Postignuće u karijeri
Radio sam kao privatni kuhar u Francuskoj, Ibizi, Tanzaniji za privatne i profesionalne klijente
Edukacija i obuka
HACCP
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz i Lille. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?