Poznati kuhar Keith Rhodes predstavlja

Kuhar Keith Rhodes je dvostruki kandidat za nagradu James Beard. Nagrađivani kuhar i kulinarski majstor poznat po emisiji Top Chef 9. Kuhar stvara nezaboravna iskustva objedovanja slaveći okuse obale Karoline.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Wilmington
Dostupno u smještaju

Doživljaj Gullah Gee cee

KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Večera s morskim plodovima koju vodi kuhar inspirisana obalnim tradicijama Gullah Gheechee, s klasičnim jelima, rižom s rakovima, gulašom od okre, ugušenim škampima i još mnogo toga. Ukusna priča o migraciji hrane i regionalnoj kulturi.

Vegetarijanski meni od 4 slijeda

KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Uživajte u vegetarijanskom degustacijskom meniju s više jela koji je pripremio kuhar, sa sezonskim ručno ubranim lokalnim povrćem. Veliki ukusi, pažljivo pripremljena jela. Možemo udovoljiti i svim zahtjevima u vezi s ishranom. Veganski, bez glutena itd. Nikada niste jeli ovakvo povrće... neće vam nedostajati meso.

Degustacija ulične hrane u 6 koraka

KM175 KM175 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Nagrađeni chef Rhodes je pripremio azijski jelovnik s raznovrsnim ukusima koji će sigurno oduševiti nepce. 1. Ljetne rolade od svinjetine s limunskom travom 2. Kolač od rakova. 3. Sirovi losos, 4. Zemička sa svinjskim trbuhom. 5. Hoisin roštilj rebarca 6. Churro začinjeni prženi banani sa sosom od kokosa

Noć lokalnih ostriga

KM208 KM208 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Lokalne butik ostrige. Kuhar je odabrao. Pripreme uključuju sirove na 1/2 školjke s migoneete maslacem i specijalnim vrućim sosom, a imat ćemo i moje omiljene „Dirty South Oysters”; 1/2 školjke kamenica složene s kolardom, pimento sirom i hrskavom slaninom. Uživat ćemo i u Oyster slajderima. Okusi Low Countryja i vođene degustacije. Pravi lokalni doživljaj objedovanja.

Kuhanje i degustacija u Low Countryju

KM225 KM225 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Opušteno ključanje morskih plodova uključuje škampe, školjke, slatki kukuruz, crveni krompir, dimljenu kobasicu. Dobro funkcionira za grupne objede, živahne razgovore i uživanje bez napora. Maslac, koktel i ljuti sosovi su uključeni. Možemo dodati noge snježnog raka, plave rakove i jastoga uz dodatnu naknadu.

Klasična večera s odreskom 2026.

KM250 KM250 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Samo najbolja govedina za ovaj doživljaj s odrescima. Započnite s Wilders Wagyu slajderima, salatom od lokalne zelene salate, pečenim Prime Filet Mignon, krompirom u korici od soli s maslacem od tartufa. Poslužuje se sa sosom Burre Rouge. Dodajte krab kolač, rep jastoga ili jumbo škampe uz dodatnu naknadu. Dobar tek!
Možete poslati poruku domaćinu (Keith) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Chef Keith Rhodes, vlasnik restorana Catch i kuhinje Tacklebox te VOYCE Bistro
Postignuće u karijeri
Predstavljen na Food Networku, 2x finalista nagrade James Beard. Takmičio se u 9. sezoni emisije Top Chef.
Edukacija i obuka
CFCC, i samouki, usavršavao je svoje vještine kroz kuhinje fine kuhinje i iskustvo
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Wilmington i Myrtle Beach. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: Wilmington, Sjeverna Karolina, 28401, Sjedinjene Države

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Poznati kuhar Keith Rhodes predstavlja

Kuhar Keith Rhodes je dvostruki kandidat za nagradu James Beard. Nagrađivani kuhar i kulinarski majstor poznat po emisiji Top Chef 9. Kuhar stvara nezaboravna iskustva objedovanja slaveći okuse obale Karoline.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Wilmington
Dostupno u smještaju
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje

Doživljaj Gullah Gee cee

KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Večera s morskim plodovima koju vodi kuhar inspirisana obalnim tradicijama Gullah Gheechee, s klasičnim jelima, rižom s rakovima, gulašom od okre, ugušenim škampima i još mnogo toga. Ukusna priča o migraciji hrane i regionalnoj kulturi.

Vegetarijanski meni od 4 slijeda

KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Uživajte u vegetarijanskom degustacijskom meniju s više jela koji je pripremio kuhar, sa sezonskim ručno ubranim lokalnim povrćem. Veliki ukusi, pažljivo pripremljena jela. Možemo udovoljiti i svim zahtjevima u vezi s ishranom. Veganski, bez glutena itd. Nikada niste jeli ovakvo povrće... neće vam nedostajati meso.

Degustacija ulične hrane u 6 koraka

KM175 KM175 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Nagrađeni chef Rhodes je pripremio azijski jelovnik s raznovrsnim ukusima koji će sigurno oduševiti nepce. 1. Ljetne rolade od svinjetine s limunskom travom 2. Kolač od rakova. 3. Sirovi losos, 4. Zemička sa svinjskim trbuhom. 5. Hoisin roštilj rebarca 6. Churro začinjeni prženi banani sa sosom od kokosa

Noć lokalnih ostriga

KM208 KM208 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Lokalne butik ostrige. Kuhar je odabrao. Pripreme uključuju sirove na 1/2 školjke s migoneete maslacem i specijalnim vrućim sosom, a imat ćemo i moje omiljene „Dirty South Oysters”; 1/2 školjke kamenica složene s kolardom, pimento sirom i hrskavom slaninom. Uživat ćemo i u Oyster slajderima. Okusi Low Countryja i vođene degustacije. Pravi lokalni doživljaj objedovanja.

Kuhanje i degustacija u Low Countryju

KM225 KM225 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Opušteno ključanje morskih plodova uključuje škampe, školjke, slatki kukuruz, crveni krompir, dimljenu kobasicu. Dobro funkcionira za grupne objede, živahne razgovore i uživanje bez napora. Maslac, koktel i ljuti sosovi su uključeni. Možemo dodati noge snježnog raka, plave rakove i jastoga uz dodatnu naknadu.

Klasična večera s odreskom 2026.

KM250 KM250 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.247
Samo najbolja govedina za ovaj doživljaj s odrescima. Započnite s Wilders Wagyu slajderima, salatom od lokalne zelene salate, pečenim Prime Filet Mignon, krompirom u korici od soli s maslacem od tartufa. Poslužuje se sa sosom Burre Rouge. Dodajte krab kolač, rep jastoga ili jumbo škampe uz dodatnu naknadu. Dobar tek!
Možete poslati poruku domaćinu (Keith) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Chef Keith Rhodes, vlasnik restorana Catch i kuhinje Tacklebox te VOYCE Bistro
Postignuće u karijeri
Predstavljen na Food Networku, 2x finalista nagrade James Beard. Takmičio se u 9. sezoni emisije Top Chef.
Edukacija i obuka
CFCC, i samouki, usavršavao je svoje vještine kroz kuhinje fine kuhinje i iskustvo
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Wilmington i Myrtle Beach. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: Wilmington, Sjeverna Karolina, 28401, Sjedinjene Države

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?