Lokalni, održivi, organski zalogaji i obroci

Tokom više od decenije u sjeverozapadnom dijelu SAD-a, stvorio sam odnose s lokalnim farmama, trgovcima ribom, mesarima i majstorima koji će mi pomoći da vam pružim najbolje od sezone tokom cijele godine.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Seattle
Dostupno u smještaju

Lokalni suhomesnati proizvodi i sirevi

KM43 KM43 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM212
Odabrana selekcija lokalnih sireva i suhomesnatih proizvoda. Izbor uključuje salame, dimljenu ribu, svježe i odležane sireve, dodatke

Večera pripremljena u vašem Airbnb smještaju

KM212 KM212 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM424
Troslijedni obroci pripremljeni u vašem Airbnb-u.Sezonska ponuda će diktirati povrće i plodove mora. Tipičan obrok: sezonsko povrće ili salata, morski plodovi, glavno proteinsko jelo. Uvažavamo ograničenja i averzije u ishrani.
Možete poslati poruku domaćinu (Scott) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
10 godina iskustva
CDC u Driftwoodu na plaži Alki, izvršni pomoćnik kuhara Carnation Farms
Postignuće u karijeri
Poljoprivredna škola Quillissicut, Bib Gourmand, nekoliko restorana nagrađenih nagradom Beard
Edukacija i obuka
Kulinarske umjetnosti, Kendall College Chicago
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Seattle i Bellevue. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM43 Od KM43 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM212
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Lokalni, održivi, organski zalogaji i obroci

Tokom više od decenije u sjeverozapadnom dijelu SAD-a, stvorio sam odnose s lokalnim farmama, trgovcima ribom, mesarima i majstorima koji će mi pomoći da vam pružim najbolje od sezone tokom cijele godine.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Seattle
Dostupno u smještaju
KM43 Od KM43 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM212
Besplatno otkazivanje

Lokalni suhomesnati proizvodi i sirevi

KM43 KM43 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM212
Odabrana selekcija lokalnih sireva i suhomesnatih proizvoda. Izbor uključuje salame, dimljenu ribu, svježe i odležane sireve, dodatke

Večera pripremljena u vašem Airbnb smještaju

KM212 KM212 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM424
Troslijedni obroci pripremljeni u vašem Airbnb-u.Sezonska ponuda će diktirati povrće i plodove mora. Tipičan obrok: sezonsko povrće ili salata, morski plodovi, glavno proteinsko jelo. Uvažavamo ograničenja i averzije u ishrani.
Možete poslati poruku domaćinu (Scott) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
10 godina iskustva
CDC u Driftwoodu na plaži Alki, izvršni pomoćnik kuhara Carnation Farms
Postignuće u karijeri
Poljoprivredna škola Quillissicut, Bib Gourmand, nekoliko restorana nagrađenih nagradom Beard
Edukacija i obuka
Kulinarske umjetnosti, Kendall College Chicago
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Seattle i Bellevue. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?