Večera uz skijaški odmor
Radeći u restoranima, cijelu svoju karijeru sam donio i cijenio kvalitetne sastojke i pažnju na detalje koji će premašiti vaša očekivanja.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Keystone
Dostupno u smještaju
Udobna zimska gozba
KM168
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.008
Crostini of burrata and eggplant caponata
Divlji alaskan losos escabeche crostini
Karamelizovani luk i gruyere tart
Masažni Kale Caesar
Radicchio s crvenim lukom, balzamičnim sirćetom, odleženim pecorinom
Njoki sa maslacem od kadulje
Fettuccine bolognese
Stalak od janjetine od korice bilja
Govedina Wellington s pireom od krompira i crvenim vinom
Nedjeljna prsa s palentom od šargarepe, hrenom i salsa verdeom
Brioche hljeb puding
Frangipanska pita s pečenim jabukama
Čokolada bez brašna sa sabayonom
Kokteli i kamenice
KM840
Svježe usitnjene kamenice i razni kokteli napravljeni na licu mjesta s privatnim barmenom i shuckerom, odličan dodatak bilo kojoj večeri
Možete poslati poruku domaćinu (Salvatore) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Bio sam kuhar u PMG-u u Boulderu (Kolorado), a sada imam svog privatnog kuhara u Breckenridgeu
Postignuće u karijeri
Kuhano za Alice Waters u New Yorku, a također i za James Beard House u New Yorku
Edukacija i obuka
Kalifornijska kulinarska akademija u San Franciscu (Kalifornija) i CIA u Napi (Kalifornija)
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Fairplay, Vail, Silverthorne i Leadville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM840
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?