Okusi porijekla: autorski meni - Chef Jhonatan R
Radio sam u raznim restoranima s popisa Best Restaurant, hotelskim lancima, na brodovima i jahtama. Specijalizovao sam se za međunarodnu i lokalnu kuhinju, spašavajući predšpansku kuhinju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Cancún
Dostupno u smještaju
Buđenje Kariba
KM116 KM116 po gostu
Svježa i potpuna jutarnja usluga. Uključuje prirodne sokove, kafu, domaće pecivo i tople opcije koje možete birati između klasika kao što su Chilaquiles, jaja po ukusu ili vrući kolači. Savršen način da započnete dan na odmoru.
Omakase de tacos
KM170 KM170 po gostu
Interaktivni doživljaj degustacije
Tematski, uzvišen i moderan meni. „Omakase” predstavlja između 5 i 7 vrsta tacosa. Kuhar predlaže kreacije u rasponu od tikin-xica do cochinita pibila, uz ručno pravljene tortilje i specijalne sosove. Ova opcija vas poziva da otkrijete modernu meksičku kuhinju.
Ukus Meksika
KM189 KM189 po gostu
Jelovnik sadrži tradicionalnu kuhinju s modernim tehnikama visoke kuhinje. Prijedlog uključuje 4 slijeda s užinom, predjelom, klasičnim glavnim jelom i desertom inspirisanim lokalnim specijalitetima. Set stvara društveni ili porodični gastronomski trenutak.
Raíz, ukusi predaka
KM245 KM245 po gostu
Ovaj jelovnik od 4 slijeda koristi tradicionalne tehnike, kao što je simulirano podzemno kuhanje, a uključuje čaju, crni recado i kiselu narandžu. Prijedlog donosi kulturu Maja u restoran kroz popularne recepte i lokalne pripreme.
Ha, okusi Kariba
KM245 KM245 po gostu
Ovaj izbor od 4 propusnice fokusira se na ribu i plodove mora s notama kokosa, citrusa i blage čili paprike. Jela daju prednost svježini i dobra su opcija za jelo pored bazena ili plaže.
Regionalni restorani s finom hranom
KM295 KM295 po gostu
Ova degustacija se sastoji od 6 proteinskih jela kao što su jastog, goveđi file i dnevni ulov. Detaljno je dizajniran i uključuje pekarnicu i grickalice od kuhara. Prijedlog je da se uparite; pića nisu uključena.
Možete poslati poruku domaćinu (Jhonatan) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
13 godina iskustva
Radite u renomiranim restoranima, hotelskim lancima, savjetodavnim službama za restorane i jahte.
Postignuće u karijeri
Radio sam u restoranu koji je nagrađen nagradom 50 najboljih restorana u Latinskoj Americi.
Edukacija i obuka
Dobio sam priznanja za kuhinju i sarađivao sa poznatim kuharima.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Cancún. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM116 Od KM116 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?







