Odabrani tanjir od Oreshe
Doživljaj privatnog kuhara s personaliziranim menijima, autentičnim karipskim okusima i uslugom kvalitetnom kao u restoranu u vašem Airbnb smještaju.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Orlando
Dostupno u smještaju
Večera dobrodošlice
KM254 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.521
Opustite se i uživajte u svojoj prvoj večeri uz ovu večeru u karipskom stilu. Od predjela do deserta, svi obroci su pripremljeni kako bi oduševili vaše nepce i učinili vaš boravak nezaboravnim.
Luksuzni karipski branč bife
KM254 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.268
Uživajte u branču u karipskom stilu koji spaja okus ostrva i moderan stil. Uživajte u piletini na žaru i vaflima, palačinkama s rumom, parfaitima od tropskog voća i još mnogo toga. Uključuje postavljanje, uslugu i čišćenje. Dostupna je opcija samoposluživanja s jednokratnim priborom; cijene se prilagođavaju u skladu s tim. Poslužitelji su dostupni uz dodatnu naknadu. Najmanje 5 gostiju.
Večera uz švedski sto — Elegancija ostrva
KM313 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.563
Uživajte u otmjenoj karipskoj večeri s dimljenim lososom, pirjanim goveđim repom, škampima u curryju i još mnogo toga. Uključuje postavljanje, uslugu i čišćenje. Dostupna je opcija samoposluživanja s jednokratnim priborom; cijene se prilagođavaju u skladu s tim. Poslužitelji su dostupni uz dodatnu naknadu. Najmanje 5 gostiju.
Možete poslati poruku domaćinu (Oresha) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: St. Cloud, Polk City i Groveland. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM254 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.268
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem? 




