White Sands Smokehouse meni glavnog jela

Decenijama to s entuzijazmom radim na teži način.Počnite sa svježim, čistim sastojcima, a zatim pustite da okus hrane pronađe svoj put. Dostupna je vegetarijanska/veganska opcija.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Boles Acres
Dostupno u smještaju

Tacosi sa zelenim čilijem

KM21 KM21 po gostu
Počinjemo sa svježim zelenim čilijem (Hatch ako je dostupan, obično poblano), pečemo ih na vatri do savršenstva i dodajemo tanke kriške našeg domaćeg dimljenog sira Muenster i kriške cijelih portobello gljiva. Pirjano u kokosovom ulju sa svježim bijelim lukom, korijanderom i našom WSS mješavinom dimljenog čilija Guajillo. Poslužuje se na kukuruznim tortiljama; brašno je dostupno.

Dimljena svinjska pečenica

KM34 KM34 po gostu
Biftek utrljamo aromatičnim i slanim začinima te ga dimimo preko peletiranih višanja (*) oko tri sata.Biftek se vadi iz pušnice i peče do kraja na tačno 64°C. Servira se sa pireom od batata s wasabijem i šparogama pečenim na drvenom uglju.

Hatch Chili Gumbo

KM41 KM41 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM81
Doslovno najbolji, najautentičniji gumbo na 1000 milja u bilo kojem smjeru.(*Može se pripremiti vegetarijanski) Svježi povrtni temeljac, zaprška po narudžbi, čili papričice Hatch ili okra, razno svježe povrće i piletina, kobasica ili škampi po vašem izboru.Servira se preko riže sa domaćim kukuruznim kruhom od jalapeño sira.File i ljuti sos dostupni su na zahtjev.**Molimo vas da naručite ovaj artikal 48 sati unaprijed.**Potrebno je mnogo vremena da se napravi**

Domaća pizza

KM51 KM51 po grupi
Domaća i ručno motana kora od začinskog bilja.Domaća marinara od 100% svježeg povrća.Šef kuhinje Üdø će direktno sarađivati s vama kako bi odredio vaše dodatke. Popularni izbori su:• Dimljeni svinjski file • Za ljubitelje mesa• Domaća kobasica od komorača • Domaće ćufte •Mješavina svježeg povrća • Veganski sa sosom od muškatne tikve i mješavinom povrća

Nachos s prsima

KM51 KM51 po grupi
Uzimamo našu poznatu dimljenu govedinu i pravimo ultimativne nachose.Brisket, dimljeni muensterski sir, mladi luk, zelene čili papričice, crni grah i bijeli luk.Jalapeño papričice dostupne na zahtjev.Super hrskavi debeli tortilja čips. Dostupna je domaća salsa.

Dimljeni i pečeni Wagyu burger

KM51 KM51 po gostu
Napravio sam desetine različitih recepata za hamburgere. Ovaj Wagyu dimljeni hamburger je inspirisan od strane jednog ugostitelja iz Houstona i dimljenih odrezaka lokalne legende; ovo je daleko najbolji hamburger koji sam ikada jeo. Pažljivo hladno dimljeno s aromatičnim tvarima preko peleta od trešnje oko 2 sata. Zatim pečeno do savršenstva pomoću velike kuhinjske baklje. Poslužuje se na pecivu brioche sa svježim povrćem i sirom na zahtjev. **Sva mljevena govedina je začinjena i proizvedena u našem restoranu. Bez punila, MSG-a itd.
Možete poslati poruku domaćinu (Chęf Üdø) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Glavni kuhar u Ford Park Beaumontu
Edukacija i obuka
Kulinarska diploma sa ACC AustinBA Univerzitet u Teksasu
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Tularosa, Boles Acres, Bent i Alamogordo. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: Alamogordo, New Mexico, 88310, Sjedinjene Države

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM21 Od KM21 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

White Sands Smokehouse meni glavnog jela

Decenijama to s entuzijazmom radim na teži način.Počnite sa svježim, čistim sastojcima, a zatim pustite da okus hrane pronađe svoj put. Dostupna je vegetarijanska/veganska opcija.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Boles Acres
Dostupno u smještaju
KM21 Od KM21 po gostu
Besplatno otkazivanje

Tacosi sa zelenim čilijem

KM21 KM21 po gostu
Počinjemo sa svježim zelenim čilijem (Hatch ako je dostupan, obično poblano), pečemo ih na vatri do savršenstva i dodajemo tanke kriške našeg domaćeg dimljenog sira Muenster i kriške cijelih portobello gljiva. Pirjano u kokosovom ulju sa svježim bijelim lukom, korijanderom i našom WSS mješavinom dimljenog čilija Guajillo. Poslužuje se na kukuruznim tortiljama; brašno je dostupno.

Dimljena svinjska pečenica

KM34 KM34 po gostu
Biftek utrljamo aromatičnim i slanim začinima te ga dimimo preko peletiranih višanja (*) oko tri sata.Biftek se vadi iz pušnice i peče do kraja na tačno 64°C. Servira se sa pireom od batata s wasabijem i šparogama pečenim na drvenom uglju.

Hatch Chili Gumbo

KM41 KM41 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM81
Doslovno najbolji, najautentičniji gumbo na 1000 milja u bilo kojem smjeru.(*Može se pripremiti vegetarijanski) Svježi povrtni temeljac, zaprška po narudžbi, čili papričice Hatch ili okra, razno svježe povrće i piletina, kobasica ili škampi po vašem izboru.Servira se preko riže sa domaćim kukuruznim kruhom od jalapeño sira.File i ljuti sos dostupni su na zahtjev.**Molimo vas da naručite ovaj artikal 48 sati unaprijed.**Potrebno je mnogo vremena da se napravi**

Domaća pizza

KM51 KM51 po grupi
Domaća i ručno motana kora od začinskog bilja.Domaća marinara od 100% svježeg povrća.Šef kuhinje Üdø će direktno sarađivati s vama kako bi odredio vaše dodatke. Popularni izbori su:• Dimljeni svinjski file • Za ljubitelje mesa• Domaća kobasica od komorača • Domaće ćufte •Mješavina svježeg povrća • Veganski sa sosom od muškatne tikve i mješavinom povrća

Nachos s prsima

KM51 KM51 po grupi
Uzimamo našu poznatu dimljenu govedinu i pravimo ultimativne nachose.Brisket, dimljeni muensterski sir, mladi luk, zelene čili papričice, crni grah i bijeli luk.Jalapeño papričice dostupne na zahtjev.Super hrskavi debeli tortilja čips. Dostupna je domaća salsa.

Dimljeni i pečeni Wagyu burger

KM51 KM51 po gostu
Napravio sam desetine različitih recepata za hamburgere. Ovaj Wagyu dimljeni hamburger je inspirisan od strane jednog ugostitelja iz Houstona i dimljenih odrezaka lokalne legende; ovo je daleko najbolji hamburger koji sam ikada jeo. Pažljivo hladno dimljeno s aromatičnim tvarima preko peleta od trešnje oko 2 sata. Zatim pečeno do savršenstva pomoću velike kuhinjske baklje. Poslužuje se na pecivu brioche sa svježim povrćem i sirom na zahtjev. **Sva mljevena govedina je začinjena i proizvedena u našem restoranu. Bez punila, MSG-a itd.
Možete poslati poruku domaćinu (Chęf Üdø) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Glavni kuhar u Ford Park Beaumontu
Edukacija i obuka
Kulinarska diploma sa ACC AustinBA Univerzitet u Teksasu
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Tularosa, Boles Acres, Bent i Alamogordo. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: Alamogordo, New Mexico, 88310, Sjedinjene Države

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?