Maxwell: vožnja od Michelinovog kvaliteta

Donosim vještine koje sam savladao u Michelinovom hotelu Le Bernardin s 3 zvjezdice na svaki obrok.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Sonoma
Dostupno u smještaju

Daske za ispašu

KM127 
Vrhunski suhomesnati proizvodi, sirevi, smokve, kajsije i masline umjetnički uređeni i nabavljeni iz restorana Fatted Calf, Cowgirl Creamery i pijace u Napi. Uključuje domaći sezonski džem, med od divljeg cvijeća s Marshallove farme i tostirane orašaste plodove.

Porodični obrok

KM245 
Šareno povrće i domaći zavoji, u kombinaciji s piletinom s roštilja, mekanim bočnim odreskom ili lososom od pahuljica. Kreirajte savršen zdrav i ukusan obrok, osmišljen za dijeljenje s prijateljima i porodicom.

Večera u kombinaciji s vinom

KM329 
Crvena vina se mogu upariti s jelima kao što su odrezak s roštilja, janjeći kotleti ili bogata tjestenina, dok bijela vina upotpunjuju losos i prženu piletinu.
Možete poslati poruku domaćinu (Pricing) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
5 godina iskustva
Bio sam glavni kuhar u The Reserve Roomu
Postignuće u karijeri
Započela je privatnu firmu specijalizovanu za vrhunske doživljaje i uparivanje vina.
Edukacija i obuka
Trenirao sam pod Ericom Ripertom u Michelinovoj kuhinji nakon
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Sonoma. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: Sonoma, Kalifornija, 95476, Sjedinjene Države

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM127 
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Maxwell: vožnja od Michelinovog kvaliteta

Donosim vještine koje sam savladao u Michelinovom hotelu Le Bernardin s 3 zvjezdice na svaki obrok.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Sonoma
Dostupno u smještaju
KM127 
Besplatno otkazivanje

Daske za ispašu

KM127 
Vrhunski suhomesnati proizvodi, sirevi, smokve, kajsije i masline umjetnički uređeni i nabavljeni iz restorana Fatted Calf, Cowgirl Creamery i pijace u Napi. Uključuje domaći sezonski džem, med od divljeg cvijeća s Marshallove farme i tostirane orašaste plodove.

Porodični obrok

KM245 
Šareno povrće i domaći zavoji, u kombinaciji s piletinom s roštilja, mekanim bočnim odreskom ili lososom od pahuljica. Kreirajte savršen zdrav i ukusan obrok, osmišljen za dijeljenje s prijateljima i porodicom.

Večera u kombinaciji s vinom

KM329 
Crvena vina se mogu upariti s jelima kao što su odrezak s roštilja, janjeći kotleti ili bogata tjestenina, dok bijela vina upotpunjuju losos i prženu piletinu.
Možete poslati poruku domaćinu (Pricing) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
5 godina iskustva
Bio sam glavni kuhar u The Reserve Roomu
Postignuće u karijeri
Započela je privatnu firmu specijalizovanu za vrhunske doživljaje i uparivanje vina.
Edukacija i obuka
Trenirao sam pod Ericom Ripertom u Michelinovoj kuhinji nakon
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Sonoma. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: Sonoma, Kalifornija, 95476, Sjedinjene Države

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?