Moje putovanje kroz degustaciju
Donosim preciznost Michelinovih kuhinja i kreativnost globalne kuhinje direktno na vaš sto. Pravim jela koja oduševljavaju čula i pričaju priču.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: London
Dostupno u smještaju
Uspomene iz djetinjstva u Toskani
KM179 KM179 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM891
Putovanje kroz srce Toskane, ovaj jelovnik slavi bezvremenske ukuse mog rodnog kraja s elegancijom i pažnjom. Uz svježu ručno rađenu tjesteninu, rustična, ali profinjena italijanska jela i klasične toskanske recepte, svako jelo priča priču o tradiciji i sezonskim namirnicama. Očekujte bogate, ugodne okuse uz moderne detalje, izrađene od najsvježijih sastojaka kako bi duša Toskane došla pravo na vaš sto
Mediteranska zemlja
KM201 KM201 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.002
Kulinarsko putovanje kroz suncem obasjane zemlje Mediterana od maslinika Španije do mirisnih začina sjeverne Afrike i obalnih kuhinja Italije.
Možete poslati poruku domaćinu (Alessandra) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
14 godina iskustva
Restoran s dvije Michelinove zvjezdice.
Obučen pod vodstvom Giorgia Locatellija.
Stručnjak za biljnu hranu.
Postignuće u karijeri
Koautorica knjige recepata Easy Vegan koju je izdala kompanija Mildreds.
Edukacija i obuka
Certifikat od Kulinarske škole u Lucci (Italija),
Majstor sušija - Lucca
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: London. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 4 gosta
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM179 Od KM179 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM891
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?



