Obrok koji osvježava um, od kuhara Ivana

Sushiju pristupam i kao umjetnosti i kao disciplini, balansirajući preciznost, svježinu i prezentaciju. Od klasičnih nigirija i sashimija do inovativnih rolni na biljnoj bazi, fokusiram se na čiste ukuse i savršenu teksturu
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju

Japanske predjelo suši rolade

KM195 KM195 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Započnite svoje kulinarsko iskustvo s izborom profinjenih japanskih malih tanjura dizajniranih da probude nepce. Svako predjelo je napravljeno s ravnotežom, sezonskim sastojcima i elegancijom tradicionalne japanske kuhinje. Svako jelo je posluženo s minimalističkom elegancijom, omogućavajući svakom sastojku da zablista. Bilo da su vaši gosti novi u japanskoj kuhinji ili iskusni ljubitelji sušija, ova predjela postavljaju savršen ton za nezaboravno iskustvo objedovanja

Sushi rolade

KM195 KM195 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Pravim sushi rolade koristeći organske proizvode, održive morske plodove i sezonske sastojke. Svaka rolada odražava harmoniju ukusa, boje i teksture, ravnotežu između tradicionalne japanske tehnike i svježih okusa inspirisanih Kalifornijom.

Sashimi/ Nigiri / Sushi rolne

KM254 KM254 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Moj sashimi odražava filozofiju od farme do stola — koristeći ribu iz održivih izvora i organske proizvode. Svaki tanjir je izraz čistoće i ravnoteže, kombinujući tradicionalnu japansku tehniku sa sezonskim, lokalnim sastojcima
Možete poslati poruku domaćinu (Ivan) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
11 godina iskustva
Bio sam glavni kuhar u sushi baru u Point Lomi
Postignuće u karijeri
Takmičio sam se u kulinarskom takmičenju
Edukacija i obuka
Diploma više škole iz kulinarstva na Kalifornijskom umjetničkom institutu u San Diegu
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: San Diego, Jamul, Tijuana i Lakeside. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM195 Od KM195 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Obrok koji osvježava um, od kuhara Ivana

Sushiju pristupam i kao umjetnosti i kao disciplini, balansirajući preciznost, svježinu i prezentaciju. Od klasičnih nigirija i sashimija do inovativnih rolni na biljnoj bazi, fokusiram se na čiste ukuse i savršenu teksturu
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju
KM195 Od KM195 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Besplatno otkazivanje

Japanske predjelo suši rolade

KM195 KM195 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Započnite svoje kulinarsko iskustvo s izborom profinjenih japanskih malih tanjura dizajniranih da probude nepce. Svako predjelo je napravljeno s ravnotežom, sezonskim sastojcima i elegancijom tradicionalne japanske kuhinje. Svako jelo je posluženo s minimalističkom elegancijom, omogućavajući svakom sastojku da zablista. Bilo da su vaši gosti novi u japanskoj kuhinji ili iskusni ljubitelji sušija, ova predjela postavljaju savršen ton za nezaboravno iskustvo objedovanja

Sushi rolade

KM195 KM195 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Pravim sushi rolade koristeći organske proizvode, održive morske plodove i sezonske sastojke. Svaka rolada odražava harmoniju ukusa, boje i teksture, ravnotežu između tradicionalne japanske tehnike i svježih okusa inspirisanih Kalifornijom.

Sashimi/ Nigiri / Sushi rolne

KM254 KM254 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM844
Moj sashimi odražava filozofiju od farme do stola — koristeći ribu iz održivih izvora i organske proizvode. Svaki tanjir je izraz čistoće i ravnoteže, kombinujući tradicionalnu japansku tehniku sa sezonskim, lokalnim sastojcima
Možete poslati poruku domaćinu (Ivan) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
11 godina iskustva
Bio sam glavni kuhar u sushi baru u Point Lomi
Postignuće u karijeri
Takmičio sam se u kulinarskom takmičenju
Edukacija i obuka
Diploma više škole iz kulinarstva na Kalifornijskom umjetničkom institutu u San Diegu
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: San Diego, Jamul, Tijuana i Lakeside. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 20 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?