Chef Reinier

"Kuhinja koja priča osjetilima, kultura koja priča srcu." Kuhar obučen na Kubi, zatim u Kataloniji i Baskiji, kombinirajući lokalne tradicije i moderne tehnike: parilla, niska temperatura...
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Bayonne
Dostupno u smještaju

Mediteranski meni

KM235 
Otkrijte naš mediteranski meni, pravo kulinarsko putovanje s južnjačkim okusima. Započnite s katalonskim fuetom, nakon čega slijedi zlatna i topljiva tortilja, prije nego što uživate u autentičnoj katalonskoj paelji. Završite slatko uz kremastu katalonsku kremu. Sunčan, bogat meni pun karaktera.

Okeanski meni

KM294 
Otkrijte naš Ocean meni, gurmansko zaustavljanje s morskim ukusima. Započnite s tostom od lososa, nastavite s mirisnim školjkama, a zatim uživajte u svježe pečenoj ribi na žaru. Završite nježno s baskijskom kremastom tortom, za tipičan i ugodan slatki dodir.
Možete poslati poruku domaćinu (Reinier) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
20 godina iskustva od Havane do Bijarica, šef kuhinje na baskijskoj obali.
Postignuće u karijeri
Jedinstveni potpis koji spaja kreativnost, preciznost i kulinarsku radoznalost.
Edukacija i obuka
Obučen na Kubi, u Kataloniji i Baskiji, tradicija i moderne tehnike.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Bayonne, Anglet, Biarritz i Saint-Jean-de-Luz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM235 
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Chef Reinier

"Kuhinja koja priča osjetilima, kultura koja priča srcu." Kuhar obučen na Kubi, zatim u Kataloniji i Baskiji, kombinirajući lokalne tradicije i moderne tehnike: parilla, niska temperatura...
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Bayonne
Dostupno u smještaju
KM235 
Besplatno otkazivanje

Mediteranski meni

KM235 
Otkrijte naš mediteranski meni, pravo kulinarsko putovanje s južnjačkim okusima. Započnite s katalonskim fuetom, nakon čega slijedi zlatna i topljiva tortilja, prije nego što uživate u autentičnoj katalonskoj paelji. Završite slatko uz kremastu katalonsku kremu. Sunčan, bogat meni pun karaktera.

Okeanski meni

KM294 
Otkrijte naš Ocean meni, gurmansko zaustavljanje s morskim ukusima. Započnite s tostom od lososa, nastavite s mirisnim školjkama, a zatim uživajte u svježe pečenoj ribi na žaru. Završite nježno s baskijskom kremastom tortom, za tipičan i ugodan slatki dodir.
Možete poslati poruku domaćinu (Reinier) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
20 godina iskustva od Havane do Bijarica, šef kuhinje na baskijskoj obali.
Postignuće u karijeri
Jedinstveni potpis koji spaja kreativnost, preciznost i kulinarsku radoznalost.
Edukacija i obuka
Obučen na Kubi, u Kataloniji i Baskiji, tradicija i moderne tehnike.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Bayonne, Anglet, Biarritz i Saint-Jean-de-Luz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?