Profinjena jela pripremljena s ljubavlju Chef Alvarez

Vizionar sa različitim vrstama kuhinje, volim kuhati za ljude koji vole dobru hranu i žele da dožive iskustvo
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Province of Pavia
Dostupno u smještaju

Mesne ploče

KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Otkrijte ekskluzivnu degustaciju posvećenu mesu, apsolutnom protagonistu u svakom obroku. Samo svježi proizvodi, odabrani s održivih farmi: plemeniti komadi govedine, teletine, janjetine i svinjetine, obrađeni izuzetnim tehnikama. Od suhog dozrijevanja do sous-vide kuhanja, od sporog dimljenja do obrnutog roštilja, svaki zalogaj poboljšava prirodne teksture, sokove i arome. Senzorno putovanje za profinjena nepca, gdje se sirovi sastojci susreću s majstorskim umijećem.

Jela od ribe

KM216 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Uronite u ekskluzivnu degustaciju samo ribe, svježe iz mora. Tartar od sirove plavoperajne tune sa yuzuom, crveni kozice na pari sa morskom travom, hladno dimljena amberjack, skuša marinirana u misu i pečena. Rafinirane tehnike: molekularni ceviche, kuhanje na niskoj temperaturi sous-vide, sušenje za intenzivan umami. Svako jelo poboljšava čistoću, okus i baršunaste teksture. Omaž održivom ribolovu, za nepca u potrazi za okeanskom elegancijom.

Kostim Michelinove zvijezde

KM353 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Simfonija od 8 jela u hramu elegancije. Odlični sirovi sastojci – tartufi, kavijar – plešu uz avangardne tehnike: sferifikacija, fermentacija, parenje bilja. Svako jelo je slika: plavi jastog u dimljenoj čorbi od školjki, golub u dva obroka sa vin santo sosom. Besprijekorna usluga, tiha soba, rijetka kombinacija vina. Potpuno iskustvo, gdje se ukus, vid i emocije spajaju u čistoj kulinarskoj umjetnosti.

Sushi zabava

KM392 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Gurmanski suši meni: 12 nigiri i specijalitet omakase s divljom ribom iz Tsukijija i Hokkaida. Nigiri od 7 dana starog otora, ikura marinirana u dimljenom dashi, kremasti uni na bambusom parenoj Koshihikari riži. Tehnike: paljenje binchotana, dozrijevanje u algama, ručno rezanje na milimetar. Specijalitet od pečenog wagyu goveda i crnog tartufa. Uparivanje sakea iz mikro serija. Japanska čistoća uzdignuta u savremeni luksuz, u ritualu preciznosti i umamija

Mare e Monti

KM489 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Super gurmanski meni More i planine: 10 jela koja kombinuju ponor i vrh. Gillardeau ostrige sa gelom od planinskog bora; pečeni kapice na kremi od vrganja; plavi jastog u bisku od školjki sa bijelim tartufima iz Albe; A5 wagyu sa crvenim kozicama i vin jaune sosom. Tehnike: sous-vide, hladno dimljenje, sferifikacija u planinskoj supi. Divlja riba i plemenito meso stapaju se u umami harmonije. Uparivanje alpskih i morskih vina. Fuzija elegancije, gdje kopno i more postaju poezija.
Možete poslati poruku domaćinu (Fernando) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Nekoliko godina sam kuvala poznatim ličnostima i manekenkama
Postignuće u karijeri
Pišem za časopis Medium i objavio sam svoju knjigu 'Secretos de Chef '
Edukacija i obuka
Ponosim se sa 2 diplome instruktora, a 2018. godine sam izabran za najboljeg kuvara na Malti
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Province of Pavia i Province of Novara. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Opcije znakovnog jezika

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Profinjena jela pripremljena s ljubavlju Chef Alvarez

Vizionar sa različitim vrstama kuhinje, volim kuhati za ljude koji vole dobru hranu i žele da dožive iskustvo
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Province of Pavia
Dostupno u smještaju
KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Besplatno otkazivanje

Mesne ploče

KM167 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Otkrijte ekskluzivnu degustaciju posvećenu mesu, apsolutnom protagonistu u svakom obroku. Samo svježi proizvodi, odabrani s održivih farmi: plemeniti komadi govedine, teletine, janjetine i svinjetine, obrađeni izuzetnim tehnikama. Od suhog dozrijevanja do sous-vide kuhanja, od sporog dimljenja do obrnutog roštilja, svaki zalogaj poboljšava prirodne teksture, sokove i arome. Senzorno putovanje za profinjena nepca, gdje se sirovi sastojci susreću s majstorskim umijećem.

Jela od ribe

KM216 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Uronite u ekskluzivnu degustaciju samo ribe, svježe iz mora. Tartar od sirove plavoperajne tune sa yuzuom, crveni kozice na pari sa morskom travom, hladno dimljena amberjack, skuša marinirana u misu i pečena. Rafinirane tehnike: molekularni ceviche, kuhanje na niskoj temperaturi sous-vide, sušenje za intenzivan umami. Svako jelo poboljšava čistoću, okus i baršunaste teksture. Omaž održivom ribolovu, za nepca u potrazi za okeanskom elegancijom.

Kostim Michelinove zvijezde

KM353 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Simfonija od 8 jela u hramu elegancije. Odlični sirovi sastojci – tartufi, kavijar – plešu uz avangardne tehnike: sferifikacija, fermentacija, parenje bilja. Svako jelo je slika: plavi jastog u dimljenoj čorbi od školjki, golub u dva obroka sa vin santo sosom. Besprijekorna usluga, tiha soba, rijetka kombinacija vina. Potpuno iskustvo, gdje se ukus, vid i emocije spajaju u čistoj kulinarskoj umjetnosti.

Sushi zabava

KM392 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Gurmanski suši meni: 12 nigiri i specijalitet omakase s divljom ribom iz Tsukijija i Hokkaida. Nigiri od 7 dana starog otora, ikura marinirana u dimljenom dashi, kremasti uni na bambusom parenoj Koshihikari riži. Tehnike: paljenje binchotana, dozrijevanje u algama, ručno rezanje na milimetar. Specijalitet od pečenog wagyu goveda i crnog tartufa. Uparivanje sakea iz mikro serija. Japanska čistoća uzdignuta u savremeni luksuz, u ritualu preciznosti i umamija

Mare e Monti

KM489 
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.174
Super gurmanski meni More i planine: 10 jela koja kombinuju ponor i vrh. Gillardeau ostrige sa gelom od planinskog bora; pečeni kapice na kremi od vrganja; plavi jastog u bisku od školjki sa bijelim tartufima iz Albe; A5 wagyu sa crvenim kozicama i vin jaune sosom. Tehnike: sous-vide, hladno dimljenje, sferifikacija u planinskoj supi. Divlja riba i plemenito meso stapaju se u umami harmonije. Uparivanje alpskih i morskih vina. Fuzija elegancije, gdje kopno i more postaju poezija.
Možete poslati poruku domaćinu (Fernando) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Nekoliko godina sam kuvala poznatim ličnostima i manekenkama
Postignuće u karijeri
Pišem za časopis Medium i objavio sam svoju knjigu 'Secretos de Chef '
Edukacija i obuka
Ponosim se sa 2 diplome instruktora, a 2018. godine sam izabran za najboljeg kuvara na Malti
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Province of Pavia i Province of Novara. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Opcije znakovnog jezika

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?