Sastojci sa farme, iskusni italijanski kuhar
Imam iskustva u mnogim različitim kuhinjama i uvijek koristim svježe kalifornijske sastojke kada je to moguće. Tako da možete imati obrok koji vi ili vaši klijenti želite s najboljim mogućim sastojcima.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Atascadero
Dostupno u smještaju
Gurmanski organski sendviči od puretine
KM61 KM61 po gostu
Organski pureći hamburgeri na gurmanskim pecivima od brioša. Prekriveno sirom i lokalnim povrćem po vašem izboru. Ručno pripremljeni pomfrit ili salata od limuna i rukole dobro se slažu.
Organski japanski gurmanski ramen
KM68 KM68 po gostu
Organske ramen rezance kuhane u pilećoj supi s niskim udjelom natrija sa svježim zelenim lukom, đumbirom i bijelim lukom. Prekriveno proteinima po vašem izboru i meko kuhanim svježim jajima.
Lokalni špageti s crnim vinom
KM76 KM76 po gostu
Organske špagete iz Italije kuhane u lokalnom merlotu i pirjane sa svježim bijelim lukom, crvenom paprikom, lokalnim maslinovim uljem i talijanskim parmezanom reggiano. Ovo je stari porodični recept italijanskog kuhara prve generacije i uvijek oduševljava goste. Dobro se slaže s pečenim hljebom od bijelog luka i salatom od limuna i rukole.
Ugodna predjela
KM84 KM84 po gostu
Domaći hljeb s bijelim lukom, punjene paprike s rikotom i parmezanom, škampi u omotu od pršuta i brokula pečena u lokalnom maslinovom ulju.
Organska svinjska šnicla i limun
KM84 KM84 po gostu
Organski tanko narezani svinjski kotlet omekšan drvenim čekićem, a zatim pohovan i pržen u lokalnom ulju. Pokapajte svježim limunom za nevjerovatnu kombinaciju okusa. Ova njemačka hrana za utjehu dobro se slaže s pečenim brokulama, salatom od limuna i rukole ili pečenim krompirom s bijelim lukom.
Pečena riba s organskim maslacem od limuna
KM101 KM101 po gostu
Lokalni iverak, brancin ili iverak pripremljen u gurmanskoj marinadi od limuna, maslaca i bijelog luka. Padnite s kosti nježno. Dobro se slaže s salatom od limuna i rukole i pečenom brokulom.
Možete poslati poruku domaćinu (Anthony) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
7 godina iskustva
Nakon što sam 5 godina bio pomoćni kuvar, 2 godine sam bio glavni kuvar na ranču Circle V.
Postignuće u karijeri
Svakodnevno kuhanje svježe hrane za 200 članova osoblja na ranču Circle V
Edukacija i obuka
Učio je kod Michelinovih kuvara koji su pohađali Le Cordon Blue u Los Angelesu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: San Miguel, Shandon, San Ardo i Paso Robles. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM61 Od KM61 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?







