Održivi stol šefa kuhinje Andrije
Svoju priču o hrani pričam kroz tehnike koje ističu i čuvaju najbolje od svake sezone, gradeći odvažne ukuse na temeljima tradicije. Predstavljam svoju klasičnu pozadinu s progresivnim stilom
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Seattle
Dostupno u smještaju
Deserti
KM34
Minimum za rezervaciju iznosi KM203
Odaberite između moussea od tamne čokolade i crvene narandže ili plave masa torte sa sladoledom od pečenog kukuruza. Hladni deserti se dostavljaju u vaš dom kako biste uživali u njima u bilo kojem trenutku tokom boravka, bilo da organizujete večeru ili vam je samo potrebna slatka poslastica
Ručno pravljeni njoki
KM85
Minimum za rezervaciju iznosi KM424
Svježi, ručno rađeni njoki sa raznim sosovima, uključujući ragu od divlje svinje ili sezonsko povrće (tj. tikva, smeđi maslac i kadulja). Poslužuje se sa sezonskom salatom kao što je carpaccio od cikle ili ljetnim zelenilom i rustikalnim hljebom od bijelog luka. Ovo se može napraviti za veliku grupu i u njemu se može uživati u bilo kojem trenutku tokom vašeg boravka.
Empanadas
KM102
Ručno pravljene empanade od pikadila od čoriza, u pakovanju od 12 komada, sa escabecheom i svježim salsama. Odlično za zabave, brze obroke ili grickalice u pokretu
Carnitas
KM128
Minimum za rezervaciju iznosi KM542
Ovaj obrok je odličan za zabavu ili se može uživati tokom vašeg boravka kao doručak ili tacosi za ponijeti. Uz lokalnu svinjsku plećku pirjanu na laganoj vatri, svježe napravljene tortilje od kukuruza bez GMO-a, rižu, grah, escabeche, salse i naravno, korijander, luk i limetu.
Pladanj s morskim plodovima iz Tihog okeana
KM212
Doživite sjeverozapadni Pacifik kroz objektiv mora. Dopustite mi da odaberem najbolje od ribara u okolini kako bih vam pokazao šta sve dolazi iz vode! Ovaj obrok prikazuje snimak najboljeg od najboljeg, uključujući ribu, školjke, pečeni krompir, salatu od komorača, hljeb sa žara i aioli od limuna. Ovaj će zasigurno impresionirati!
Pladnjevi za zabave
KM255
Nudimo prilagođene pladnjeve za zabave od hladnog sušenog mesa, sira i pratećih sastojaka do salsa barova sa svježim tostadasima, turskim roštiljem, vegetarijanskim opcijama itd. Rado ćemo udovoljiti zahtjevima u vezi s načinom ishrane i međunarodnim stilovima na zahtjev. Svaka daska je dovoljna za oko 5–7 gostiju.
Možete poslati poruku domaćinu (Andria) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Kuhar, vlasnik Café Cultivo u Austinu, Teksas. Predstavljanje sezonskih salsa sosova, čilija uzgojenog na licu mjesta
Postignuće u karijeri
Dobio je počasno priznanje na festivalu ljutih sosova Austin Chronicle 2014.
Edukacija i obuka
Preko 15 godina iskustva u radu s nekim od najboljih kuhara u SAD-u
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Seattle, Issaquah, Tacoma i Marysville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM102
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?







