Održivi stol šefa kuhinje Andrije

Svoju priču o hrani pričam kroz tehnike koje ističu i čuvaju najbolje od svake sezone, gradeći odvažne ukuse na temeljima tradicije. Predstavljam svoju klasičnu pozadinu s progresivnim stilom
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Seattle
Dostupno u smještaju

Deserti

KM34 
Minimum za rezervaciju iznosi KM203
Odaberite između moussea od tamne čokolade i crvene narandže ili plave masa torte sa sladoledom od pečenog kukuruza. Hladni deserti se dostavljaju u vaš dom kako biste uživali u njima u bilo kojem trenutku tokom boravka, bilo da organizujete večeru ili vam je samo potrebna slatka poslastica

Ručno pravljeni njoki

KM85 
Minimum za rezervaciju iznosi KM424
Svježi, ručno rađeni njoki sa raznim sosovima, uključujući ragu od divlje svinje ili sezonsko povrće (tj. tikva, smeđi maslac i kadulja). Poslužuje se sa sezonskom salatom kao što je carpaccio od cikle ili ljetnim zelenilom i rustikalnim hljebom od bijelog luka. Ovo se može napraviti za veliku grupu i u njemu se može uživati u bilo kojem trenutku tokom vašeg boravka.

Empanadas

KM102 
Ručno pravljene empanade od pikadila od čoriza, u pakovanju od 12 komada, sa escabecheom i svježim salsama. Odlično za zabave, brze obroke ili grickalice u pokretu

Carnitas

KM128 
Minimum za rezervaciju iznosi KM542
Ovaj obrok je odličan za zabavu ili se može uživati tokom vašeg boravka kao doručak ili tacosi za ponijeti. Uz lokalnu svinjsku plećku pirjanu na laganoj vatri, svježe napravljene tortilje od kukuruza bez GMO-a, rižu, grah, escabeche, salse i naravno, korijander, luk i limetu.

Pladanj s morskim plodovima iz Tihog okeana

KM212 
Doživite sjeverozapadni Pacifik kroz objektiv mora. Dopustite mi da odaberem najbolje od ribara u okolini kako bih vam pokazao šta sve dolazi iz vode! Ovaj obrok prikazuje snimak najboljeg od najboljeg, uključujući ribu, školjke, pečeni krompir, salatu od komorača, hljeb sa žara i aioli od limuna. Ovaj će zasigurno impresionirati!

Pladnjevi za zabave

KM255 
Nudimo prilagođene pladnjeve za zabave od hladnog sušenog mesa, sira i pratećih sastojaka do salsa barova sa svježim tostadasima, turskim roštiljem, vegetarijanskim opcijama itd. Rado ćemo udovoljiti zahtjevima u vezi s načinom ishrane i međunarodnim stilovima na zahtjev. Svaka daska je dovoljna za oko 5–7 gostiju.
Možete poslati poruku domaćinu (Andria) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Kuhar, vlasnik Café Cultivo u Austinu, Teksas. Predstavljanje sezonskih salsa sosova, čilija uzgojenog na licu mjesta
Postignuće u karijeri
Dobio je počasno priznanje na festivalu ljutih sosova Austin Chronicle 2014.
Edukacija i obuka
Preko 15 godina iskustva u radu s nekim od najboljih kuhara u SAD-u
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Seattle, Issaquah, Tacoma i Marysville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM102 
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Održivi stol šefa kuhinje Andrije

Svoju priču o hrani pričam kroz tehnike koje ističu i čuvaju najbolje od svake sezone, gradeći odvažne ukuse na temeljima tradicije. Predstavljam svoju klasičnu pozadinu s progresivnim stilom
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Seattle
Dostupno u smještaju
KM102 
Besplatno otkazivanje

Deserti

KM34 
Minimum za rezervaciju iznosi KM203
Odaberite između moussea od tamne čokolade i crvene narandže ili plave masa torte sa sladoledom od pečenog kukuruza. Hladni deserti se dostavljaju u vaš dom kako biste uživali u njima u bilo kojem trenutku tokom boravka, bilo da organizujete večeru ili vam je samo potrebna slatka poslastica

Ručno pravljeni njoki

KM85 
Minimum za rezervaciju iznosi KM424
Svježi, ručno rađeni njoki sa raznim sosovima, uključujući ragu od divlje svinje ili sezonsko povrće (tj. tikva, smeđi maslac i kadulja). Poslužuje se sa sezonskom salatom kao što je carpaccio od cikle ili ljetnim zelenilom i rustikalnim hljebom od bijelog luka. Ovo se može napraviti za veliku grupu i u njemu se može uživati u bilo kojem trenutku tokom vašeg boravka.

Empanadas

KM102 
Ručno pravljene empanade od pikadila od čoriza, u pakovanju od 12 komada, sa escabecheom i svježim salsama. Odlično za zabave, brze obroke ili grickalice u pokretu

Carnitas

KM128 
Minimum za rezervaciju iznosi KM542
Ovaj obrok je odličan za zabavu ili se može uživati tokom vašeg boravka kao doručak ili tacosi za ponijeti. Uz lokalnu svinjsku plećku pirjanu na laganoj vatri, svježe napravljene tortilje od kukuruza bez GMO-a, rižu, grah, escabeche, salse i naravno, korijander, luk i limetu.

Pladanj s morskim plodovima iz Tihog okeana

KM212 
Doživite sjeverozapadni Pacifik kroz objektiv mora. Dopustite mi da odaberem najbolje od ribara u okolini kako bih vam pokazao šta sve dolazi iz vode! Ovaj obrok prikazuje snimak najboljeg od najboljeg, uključujući ribu, školjke, pečeni krompir, salatu od komorača, hljeb sa žara i aioli od limuna. Ovaj će zasigurno impresionirati!

Pladnjevi za zabave

KM255 
Nudimo prilagođene pladnjeve za zabave od hladnog sušenog mesa, sira i pratećih sastojaka do salsa barova sa svježim tostadasima, turskim roštiljem, vegetarijanskim opcijama itd. Rado ćemo udovoljiti zahtjevima u vezi s načinom ishrane i međunarodnim stilovima na zahtjev. Svaka daska je dovoljna za oko 5–7 gostiju.
Možete poslati poruku domaćinu (Andria) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
15 godina iskustva
Kuhar, vlasnik Café Cultivo u Austinu, Teksas. Predstavljanje sezonskih salsa sosova, čilija uzgojenog na licu mjesta
Postignuće u karijeri
Dobio je počasno priznanje na festivalu ljutih sosova Austin Chronicle 2014.
Edukacija i obuka
Preko 15 godina iskustva u radu s nekim od najboljih kuhara u SAD-u
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Seattle, Issaquah, Tacoma i Marysville. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?