Ploče i zalogaji kuhara Franka
Klasično obučen u francuskoj tehnici, radio sam zajedno s vrhunskim kuharima specijaliziranim za ketering, restoransku uslugu i kao privatni kuhar duž kalifornijske obale.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pasadena
Dostupno u smještaju
Moderna udobnost, 4 slijeda
KM424 KM424 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.696
Savremena interpretacija jela koja podsjećaju na domaću kuhinju. Ovaj doživljaj od četiri slijeda počinje toplom sezonskom supom i dva predjela koja je pripremio kuhar. Glavno jelo sadrži meko pirjano kratko rebro, sporo kuhano do savršenstva, nakon čega slijedi dekadentni topli puding od hljeba za kraj.
Sezonska daska za suhomesnate proizvode
KM594 KM594 po grupi
Prekrasno odabrani sezonski sirevi, ručno rezano meso, svježe bobičasto voće i hrskavo povrće, u kombinaciji s gurmanskim krekersima, orašastim plodovima i domaćim prilozima.
Možete poslati poruku domaćinu (Frank) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Kuhar s 15 godina iskustva u restoranima, keteringu i privatnim restoranima.
Postignuće u karijeri
Radio sam zajedno s vrhunskim kuharom Rickom Baylessom u restoranu The Red O u Los Angelesu.
Edukacija i obuka
Studirao sam kulinarstvo u Le Cordon Bleu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Pasadena, Newport Beach, Laguna Beach i Norco. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM594 Od KM594 po grupi
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?



