Kuhajte, učite, gostite se

Obučavao sam se na Institutu za kulinarsko obrazovanje u Santa Clariti.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju

Čas pripreme pizze

KM211 
Minimum za rezervaciju iznosi KM421
Naučite umjetnost pravljenja italijanske pizze. Započnite sa sezonskim Caprese ražnjićima, nakon čega slijedi svježa talijanska sjeckana salata za predjelo. Zatim sastavite picu: odaberite domaći pesto ili marinara sos i dodajte gurmanske sastojke. Završite uz klasične talijanske cannole, ukrašene po ukusu.

Zimska gozba Harryja Pottera

KM219 
Minimum za rezervaciju iznosi KM876
Započnite s demonstracijom koktela od maslacnog piva iz Three Broomsticksa. Uživajte u tartletima od pečene crvene paprike i kozjeg sira, punjenoj tikvi od Molly (sa špinatom, brusnicama, orašastim plodovima i kuskusom), slanoj punjenju od jabuka i kadulje iz Hogwartsa i mini kolaču od sira od bundeve za desert.

Romantična večera s morskim plodovima

KM219 
Minimum za rezervaciju iznosi KM438
Započnite uz sezonsku bruskettu s voćem, rikotom, balzamičkim sirćetom i bosiljkom na bagetnim krostinima. Zatim, morski plodovi en papillote sa svježim morskim plodovima, začinskim biljem, sezonskim povrćem i krompirom sa sosom od limuna i pesta. Uživajte u talijanskoj sjeckanoj salati sa hrskavim zelenim listovima, svježim povrćem, srcima artičoka i jakim talijanskim preljevom. Za kraj, mus od ricotte s limunom, punomasnim sirom ricotta, svježim limunom i teškim vrhnjem.

Mediteransko remek-djelo

KM228 
Minimum za rezervaciju iznosi KM909
Započnite s pladnjem mezzea s humusom od artičoka ili pesto sosom, uz izraelsku salatu. Zatim uživajte u svinjskoj pečenici u biljnoj korici ili tofuu s umakom od crvenog vina i paradajza. Ovaj obrok uključuje i mediteransku salatu od riže s žutom tikvom i mus od citrusa, badema i maslinovog ulja za desert.
Možete poslati poruku domaćinu (Patti) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
10 godina iskustva
Radio sam u ugostiteljstvu, na posebnim događajima i u obrazovanju.
Postignuće u karijeri
Vodim Kulinarske radionice, učenje i gozbu! više od 10 godina i volim dijeliti svoju ljubav prema kuhanju.
Edukacija i obuka
Obučavao sam se na Institutu za kulinarsko obrazovanje u Santa Clariti.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: San Diego, Newport Beach, Rancho Santa Fe i Oceanside. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM211 
Minimum za rezervaciju iznosi KM421
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kuhajte, učite, gostite se

Obučavao sam se na Institutu za kulinarsko obrazovanje u Santa Clariti.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: San Diego
Dostupno u smještaju
KM211 
Minimum za rezervaciju iznosi KM421
Besplatno otkazivanje

Čas pripreme pizze

KM211 
Minimum za rezervaciju iznosi KM421
Naučite umjetnost pravljenja italijanske pizze. Započnite sa sezonskim Caprese ražnjićima, nakon čega slijedi svježa talijanska sjeckana salata za predjelo. Zatim sastavite picu: odaberite domaći pesto ili marinara sos i dodajte gurmanske sastojke. Završite uz klasične talijanske cannole, ukrašene po ukusu.

Zimska gozba Harryja Pottera

KM219 
Minimum za rezervaciju iznosi KM876
Započnite s demonstracijom koktela od maslacnog piva iz Three Broomsticksa. Uživajte u tartletima od pečene crvene paprike i kozjeg sira, punjenoj tikvi od Molly (sa špinatom, brusnicama, orašastim plodovima i kuskusom), slanoj punjenju od jabuka i kadulje iz Hogwartsa i mini kolaču od sira od bundeve za desert.

Romantična večera s morskim plodovima

KM219 
Minimum za rezervaciju iznosi KM438
Započnite uz sezonsku bruskettu s voćem, rikotom, balzamičkim sirćetom i bosiljkom na bagetnim krostinima. Zatim, morski plodovi en papillote sa svježim morskim plodovima, začinskim biljem, sezonskim povrćem i krompirom sa sosom od limuna i pesta. Uživajte u talijanskoj sjeckanoj salati sa hrskavim zelenim listovima, svježim povrćem, srcima artičoka i jakim talijanskim preljevom. Za kraj, mus od ricotte s limunom, punomasnim sirom ricotta, svježim limunom i teškim vrhnjem.

Mediteransko remek-djelo

KM228 
Minimum za rezervaciju iznosi KM909
Započnite s pladnjem mezzea s humusom od artičoka ili pesto sosom, uz izraelsku salatu. Zatim uživajte u svinjskoj pečenici u biljnoj korici ili tofuu s umakom od crvenog vina i paradajza. Ovaj obrok uključuje i mediteransku salatu od riže s žutom tikvom i mus od citrusa, badema i maslinovog ulja za desert.
Možete poslati poruku domaćinu (Patti) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
10 godina iskustva
Radio sam u ugostiteljstvu, na posebnim događajima i u obrazovanju.
Postignuće u karijeri
Vodim Kulinarske radionice, učenje i gozbu! više od 10 godina i volim dijeliti svoju ljubav prema kuhanju.
Edukacija i obuka
Obučavao sam se na Institutu za kulinarsko obrazovanje u Santa Clariti.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: San Diego, Newport Beach, Rancho Santa Fe i Oceanside. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?