Sezonski prilagođeni meniji kuharice Elise iz Philadelphije
Volim raditi s klijentom na kreiranju menija koji je prilagođen njegovoj prilici, ali vjeran mom stilu kuhanja. Volim udovoljavati zahtjevima kako bih vam pomogao da organizujete doživljaj koji ste zamislili.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Philadelphia
Dostupno u smještaju
Porodični stil s tri slijeda
KM127
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.009
Za neformalnije prilike s većim grupama.
Prilagođeni meniji koji se služe u porodičnom stilu, s drugim opcijama usluge i dodacima koji su i dalje dostupni.
Minimalno 8 gostiju za rezervaciju.
Obrok od četiri slijeda
Ova ponuda je za obroke od 4 slijeda koji će biti prilagođeni prigodi. Cijena je prosječna, s povećanjima za raskošnije menije, sastojke i dodatke.
Kuhinja se može odrediti na osnovu zahtjeva, s najviše iskustva u italijanskoj, francuskoj, sezonskoj američkoj kuhinji i kuhinji s morskim plodovima.
Možete poslati poruku domaćinu (Elise) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
13 godina iskustva
Izvršni kuhar u restoranu Post Haste
Izvršni pomoćnik kuhara u restoranu Fork
Šef kuhinje Fiorella
Postignuće u karijeri
Više karakteristika u Inquireru
Zamjenik glavnog kuhara u ugostiteljskoj grupi nagrađenoj nagradom James Beard
Edukacija i obuka
Samouka iz Južnog Jerseyja s 8 godina iskustva u kuhanju pod Phillyjevim najznačajnijim
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Southampton Township, Millville, Bridgeton i Philadelphia. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM250
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?



