Fine dining i stolovi za grickalice u restoranu Tomasz

Bivši kuhar u Škotskoj, sada sam vlasnik Taste Heaven Cateringa u Španiji.
Automatski prevedeno
Osoba za catering u gradu: Málaga
Dostupno u smještaju

Sto za ispašu

KM89 KM89 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Ovaj meni sadrži iberijsku svinjetinu i kobasice od sušenog paradajza, arancini punjene mocarelom, bruskete sa bijelim lukom i konfiranim paradajzom, mini sendviče sa karameliziranim lukom i rukolom, koftas od janjetine sa jogurtom od mente, med i senf chipolatas. U sosove spadaju salsa romesco, chimichurri, umućeni feta sir i sos od pistaća, humus u marokanskom stilu. Prilozi: izbor hljeba i pogača, masline i krudite, sezonsko voće.

Obrok s 3 slijeda

KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM997
Započnite ovaj obrok pečenim brieom natopljenim brendijem, medom, prženim lješnjacima i hrskavim kruhom. Slijedi polako pirjani goveđi obraz bourguignon u bogatom sosu od crnog vina s mladim mrkvama i kestenjastim gljivama, poslužen s pireom od parmezana, pečenim zimskim korjenjem, narančama i crvenim kupusom s balzamičnim sirćetom. Desert je mrva od šljiva, jabuka i narandže s kremom od viskija.

Meni s 6 delikatesnih jela

KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM939
Amuse-bouche: mini burrata umotana u koricu peciva s konfiranim cherry paradajzom, pečenim grožđem i uljem od bosiljka. Predjelo: brancin i tartar od jabuka sa salsom od kapara i kremom od kopra. Supa: hladni zeleni gazpacho preliven hrskavim pistaćima. Salata: carpaccio od cikle s mousseom od kozjeg sira i svijetlo narandžastim vinaigrette sosom. Glavno jelo: prvoklasni goveđi file sa jastogom termidor poslužen sa crnim vinom i svilenkastim pireom od batata. Desert: mus od tamne čokolade i kupine.
Možete poslati poruku domaćinu (Tomasz) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Osoba za catering
20 godina iskustva
Bavio sam se cateringom na vrhunskim destinacijama u Škotskoj prije nego što sam osnovao vlastitu firmu za catering u Španiji.
Postignuće u karijeri
Firma za ketering koju sam vodio u Škotskoj proglašena je najboljim mjestom u Velikoj Britaniji.
Edukacija i obuka
Studirao sam u Škotskoj, stekao sam škotsku stručnu kvalifikaciju.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Málaga, Benalmádena, Marbella i Torremolinos. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM89 Od KM89 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Besplatno otkazivanje

Osobe za catering na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Fine dining i stolovi za grickalice u restoranu Tomasz

Bivši kuhar u Škotskoj, sada sam vlasnik Taste Heaven Cateringa u Španiji.
Automatski prevedeno
Osoba za catering u gradu: Málaga
Dostupno u smještaju
KM89 Od KM89 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Besplatno otkazivanje

Sto za ispašu

KM89 KM89 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM880
Ovaj meni sadrži iberijsku svinjetinu i kobasice od sušenog paradajza, arancini punjene mocarelom, bruskete sa bijelim lukom i konfiranim paradajzom, mini sendviče sa karameliziranim lukom i rukolom, koftas od janjetine sa jogurtom od mente, med i senf chipolatas. U sosove spadaju salsa romesco, chimichurri, umućeni feta sir i sos od pistaća, humus u marokanskom stilu. Prilozi: izbor hljeba i pogača, masline i krudite, sezonsko voće.

Obrok s 3 slijeda

KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM997
Započnite ovaj obrok pečenim brieom natopljenim brendijem, medom, prženim lješnjacima i hrskavim kruhom. Slijedi polako pirjani goveđi obraz bourguignon u bogatom sosu od crnog vina s mladim mrkvama i kestenjastim gljivama, poslužen s pireom od parmezana, pečenim zimskim korjenjem, narančama i crvenim kupusom s balzamičnim sirćetom. Desert je mrva od šljiva, jabuka i narandže s kremom od viskija.

Meni s 6 delikatesnih jela

KM235 KM235 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM939
Amuse-bouche: mini burrata umotana u koricu peciva s konfiranim cherry paradajzom, pečenim grožđem i uljem od bosiljka. Predjelo: brancin i tartar od jabuka sa salsom od kapara i kremom od kopra. Supa: hladni zeleni gazpacho preliven hrskavim pistaćima. Salata: carpaccio od cikle s mousseom od kozjeg sira i svijetlo narandžastim vinaigrette sosom. Glavno jelo: prvoklasni goveđi file sa jastogom termidor poslužen sa crnim vinom i svilenkastim pireom od batata. Desert: mus od tamne čokolade i kupine.
Možete poslati poruku domaćinu (Tomasz) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Osoba za catering
20 godina iskustva
Bavio sam se cateringom na vrhunskim destinacijama u Škotskoj prije nego što sam osnovao vlastitu firmu za catering u Španiji.
Postignuće u karijeri
Firma za ketering koju sam vodio u Škotskoj proglašena je najboljim mjestom u Velikoj Britaniji.
Edukacija i obuka
Studirao sam u Škotskoj, stekao sam škotsku stručnu kvalifikaciju.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Málaga, Benalmádena, Marbella i Torremolinos. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Osobe za catering na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?